Ali en Carlyn blikken terug op hun Love Island-avontuur

Ali en Carlyn zijn de eerste kandidaten die de Love Island-villa moesten verlaten.

Lees ook

Afgelopen zaterdag viel het doek helaas voor Ali en Carlyn. Na de herkoppeling moesten de twee meteen hun koffers pakken en de Love Island-villa verlaten. Met Grazia blikken de islanders terug op hun Love Island-avontuur.

Exit

Even leek het erop dat publieksfavoriet Rosa de eerste afvaller van Love Island NL 2021 zou zijn, maar niets bleek minder waar. Rosa had namelijk de meeste stemmen van de kijkers gekregen en mocht daarom in de villa blijven. Helaas hadden Ali en Carlyn de minste stemmen ontvangen en moesten daarom meteen de villa verlaten. Aan Grazia vertellen de twee wat ze anders hadden gedaan als ze langer in de villa waren gebleven.

“Ik denk dat ik me dan meer had opengesteld. We zijn allebei een beetje gesloten”, deelt Carlyn. “Ik ben iemand die een beetje de kat uit de boom kijkt en dat ik later loskom. Maar daar gaat alles zo snel, dus je moet wel meteen met iedereen gesprekjes voeren en er meteen voor gaan. Het kan zo je laatste dag zijn; wat bij ons het geval was. Net toen wij wat losser werden, moesten we eruit”, deelt Carlyn. “Dat geldt voor mij ook”, vult Ali aan. “Na een paar dagen kwam ik er pas in.”

Vriendschappen

Hoewel Ali en Carlyn niet de tijd hadden om de liefde van hun leven te vinden, hebben ze wel de kans gehad om mooie vriendschappen op te bouwen. Zo kon Carlyn het meteen goed vinden met Esmee. “Ik ga Esmee het meest missen. Ze was echt mijn hartsvriendin daar”, vertelt Carlyn glunderend. “Ik ga Joey het meest missen, echt mijn broski. Maar ik ga hem hierna (Love Island, red.) wel weer zien”, vervolgt Ali. “We hebben vrienden voor het leven gemaakt.”

Wat de twee niet gaan missen aan de villa? Daar hoeven de twee niet lang over na te denken. “Het slapen. Dat was zo rumoerig, daar moest ik echt aan wennen”, roept Carlyn. “Als je dan met z’n allen in één kamer ligt, wil de een al slapen en de ander wil praten. Als je goed moe bent, denk je dan wel eens: hou je mond nou een keer”, lacht Carlyn.

“Ik mis ook zeker die geluiden niet”, vult Ali aan. “Ja, dat gesnurk!”, roept Carlyn. “Dat ga ik echt niet missen. Dat was wel heftig”, lacht Ali.

Beeld: Videoland

Laatste nieuws

Zie ook