Sylvie Meis over ‘liefdescomeback’ met ex Rafael van der Vaart 

De presentatrice vertelt of een liefdeshereniging met ex-hubby Rafael in het vizier ligt.

Afgelopen zomer stapte Sylvie Meis in het huwelijksbootje met haar grote liefde Niclas Castello. Toch deden er al snel geruchten de ronde dat er trouble in paradise zou zijn. Ook zou de presentatrice nog wel iets voelen voor haar ex-man Rafael van der Vaart. Of een liefdeshereniging er in zit? Daar is La Meis heel duidelijk over.

Liefdeshereniging

Sylvie Meis houdt er niet van om stil te zitten. Naast haar baan als presentatrice is ze non-stop aan het werk als influencer. Zo deelt ze geregeld prachtige foto's met haar 1,4 miljoen volgers op Instagram en sinds kort is ze ook actief op YouTube. In haar laatste video beantwoordt de presentatrice veronderstellingen die haar volgers over haar hebben. Enne, daarbij gaat ze geen onderwerp uit de weg.

Wat iedereen héél graag wil weten, is hoe het nu zit met Sylvies love life. Is ze nog happily married of ziet ze een liefdeshereniging met ex-hubby, en vader van zoontje Damián, Rafael van der Vaart wel zitten? “Dit is een veelgestelde vraag”, begint La Meis. “Of ik een liefdeshereniging voor mij zie met mijn ex-man Rafael…” Daar kan de presentatrice kort en duidelijk over zijn: “Ik ben getrouwd met Niclas, van wie ik heel veel hou! Rafael heeft de meest fantastische vriendin ooit, Estavana. Zij is fantastisch. Dus nee: geen liefdeshereniging!”

Scheidingsgeruchten

Het is niet de eerste keer dat Sylvie een boekje opendoet over haar liefdesleven. Onlangs beweerden verschillende media dat Sylvie en haar hubby Niclas uit elkaar zouden zijn. De twee werden nog nauwelijks samen in het openbaar gespot – eh, lockdown? – wat de optelsom voor veel mensen duidelijk maakte: hun huwelijk was op de klippen gelopen. De woordvoerder van Sylvie was destijds kort en duidelijk over de geruchten. “Het is allemaal bullsh*t“, liet ze weten aan Privé. Volgens het weekblad lijkt ze te schrikken van haar eigen klare taal, maar Sylvie liet weten 'best zo geciteerd te mogen worden'.

Eerder reageerde de presentatrice zelf ook al op een dergelijk gerucht, toen een fan op social media vroeg of ze nog steeds getrouwd was. De presentatrice liet toen haar trouwring om haar vinger zien en zei in duidelijke taal: “Ja, de laatste keer dat ik het controleerde, waren we nog altijd getrouwd.”

Beeld: BrunoPress | Video: YouTube (Sylvie Meis)

Laatste nieuws