Marco Borsato over liefdestripje met Leontine: ‘Het vuur is weer aangewaaid’

Is het weer 'aan' tussen de twee?

Onlangs vertrokken Marco Borsato en Leontine naar het zonovergoten Ibiza. Volgens meerdere geruchten zouden de twee weer aan het daten zijn. Enne, Marco himself lijkt dat nu te bevestigen. Cute!

Vakantie

Marco liet de afgelopen tijd al vaker vallen dat de twee “heel voorzichtig en zonder vaste vorm” aan het daten zijn. Als kers op de taart, en om de roerige tijd achter zich te laten, vertrokken ze naar Ibiza. De twee kozen ervoor om Nederland te verlaten om op dit zonovergoten eiland dichter bij elkaar te komen.

En dat ze het naar hun zin hebben gehad moge duidelijk zijn. Op Instagram barstte het namelijk van de verliefde kiekjes. “We hadden een hele fijne vakantie, we waren op ons favoriete eiland. Nu kijken we voorzichtig verder. We plakken er geen label op want dat schept verwachtingen; misschien verwachtingen die niet waargemaakt kunnen worden”, zo vertelde Marco tegen RTL Boulevard.

Daten

“We houden van elkaar en dat vuur lijkt weer een beetje op te waaien”, zo legt Marco uit. De zanger wilde eigenlijk gewoon in Nederland weer daten met Leontine, maar dat was zo makkelijk nog niet. “In Nederland hebben we dat geprobeerd, maar als je auto ergens staat of je wordt gesignaleerd roept dat meteen vragen op. Ik heb inmiddels geleerd dat kennelijk overal mensen zich in de bosjes verstoppen om te kijken wat we aan het doen zijn”, aldus de zanger.

Bron: Superguide | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws