Say what?! ‘Populaire serie The 100 krijgt een vervolg’

Oeeeeh!

Lees ook

The 100 is een van de meest populaire series op Netflix. Helaas kwam er vorig jaar een einde aan de sci-fi serie, maar er is goed nieuws! Het zou namelijk zo maar eens kunnen zijn dat er een prequel van de serie komt.

Geruchten

Jep, that's right! Geruchten rondom een prequel deden al eerder de ronde, maar nu lijkt het er toch echt op dat er iets in werking wordt gezet.

The CW-hoofd Mark Pedowitz onthult namelijk dat de makers van de serie bezig zijn met een vervolg. “Dit zal schokkend nieuws zijn, maar er worden nog steeds discussies gevoerd over een nieuwe serie. Die zijn zeker nog niet afgerond, maar er worden wel stappen gezet”, aldus Pedowitz.

Verhaal

Waar de prequel-serie precies over zal gaan is nog niet helemaal duidelijk, maar fans lijken al wel een vermoeden te hebben. Verwacht wordt dat de prequel zich 97 jaar voor het begin van de originele serie zou moeten afspelen. Dus voordat de 100 tieners naar de aarde kwamen, om te kijken of die weer bewoonbaar zou zijn.

Het zou zomaar eens kunnen zijn dat dit verhaal wordt uitgewerkt, want in het zevende en tevens laatste seizoen van The 100 werd er al een beetje naar gerefereerd. In aflevering acht was te zien hoe de aarde werd verwoest en onbewoonbaar werd en werden er tegelijkertijd ook een hoop vragen over de Second Dawn-cult beantwoord. Zal hier meer van te zien zijn in de prequel? We shall see.

Bron: Serietotaal | Beeld: The 100

Laatste nieuws

Zie ook