Deze Friends-acteurs hadden bijna relatie in real life

Dat was leuk geweest!

Lees ook

De langverwachte Friends-reünie werd gisteravond ein-de-lijk uitgezonden in Nederland. Fans van de hitserie zaten massaal voor de buis om de cast nog één keer bij elkaar te zien. Op social media stond met vol met positieve reacties, maar ging het ook vooral om déze opvallende uitspraak.

Chemie

Iedere Friends-fan weet dat Ross en Rachel een bepaalde chemie hadden in de serie. De twee hebben dan ook langere tijd om elkaar heen gedraaid maar pas in het tweede seizoen werden ze een koppel. Het leek bijna alsof de twee voor elkaar gemaakt waren en daarom vroegen fans zich af of deze 'chemie' wel gespeeld was. Nou, we kunnen je vertellen dat zelfs de makers van de show daaraan twijfelden.

In een interview vertellen de makers namelijk dat het bijna leek alsof Jennifer Aniston en David Schwimmer elkaar écht leuk vonden. “Het was een heel heet onderwerp op de set, want de chemie tussen hen in de scènes was zo van: 'Oh mijn God, dat kunnen ze niet acteren, er moet iets zijn!' Iedereen was achterdochtig dat er iets aan de hand was”, zo vertelt maker Kevin Bright.

Gevoelens

“Het was nogal duidelijk”, bevestigt ook de andere maker van de show, Marta Kauffman. “We wisten het niet zeker omdat we het geen van beiden hebben gevraagd, maar ja, we dachten dat er misschien iets aan de hand zou kunnen zijn”, zei ze.

Tijdens de reünie-aflevering van gister werden deze geruchten bevestigd, want Jennifer en David gaven beiden aan toch wel gevoelens voor elkaar gehad te hebben. “Op een gegeven moment waren we stapelverliefd op elkaar,” zei David. Van een relatie kwam het echter nooit. “Maar het was als twee schepen die elkaar passeerden, omdat een van ons altijd een relatie had en we die grens nooit overschreden. Dat respecteerden we.” Too bad!

Bron: Serietotaal, PEOPLE.com | Beeld: Friends

Laatste nieuws

Zie ook