Zien: Love Island-Ali zag er vroeger héél anders uit

Onherkenbaar!

Lees ook

Ali is een van de knappe deelnemers van het huidige seizoen van Love Island. De hunk zorgde in de tweede aflevering meteen voor ophef, toen bekend werd dat hij thuis al een vriendin zou hebben. Dat is echter verleden tijd, zo vertelde hij. Benieuwd naar hoe Ali er in 'het verleden' uit zag? Kijk mee.

Roddels

De schrik in de tweede aflevering was groot toen er een roddelkrant op de deurmat van de villa belandde. Op de 'roddelkrant' die in het programma ook wel 'Love Island Times' wordt genoemd, stond met koeienletters een zorgwekkende boodschap geschreven. “Schandaal in de villa.”

Ali heeft zich er onderuit weten te praten, want volgens hem ging het om een roddel die zijn ex heeft verzonnen. Inmiddels zijn we alweer een paar afleveringen verder en wordt het schandaal niet meer genoemd.

Vroeger

Het lijkt er dus op dat de Islanders het schandaal alweer vergeten zijn, maar of dit ook geldt voor de kijkers thuis moet nog blijken. Vanavond wordt er namelijk een koppel naar huis gestuurd en het zou zomaar eens kunnen dat Ali en Carlyn (nieuw koppel) de villa moeten verlaten…

Maar goed, dat zijn zorgen voor later. Laten we eerst eens kijken naar hoe Ali er vroeger uit zag, want dat is nogal een verschil! Love & Reality vond oude foto's van de realityster en we herkennen hem bijna niet meer terug! Wel wordt duidelijk dat Ali vroeger ook al een knap koppie had. Cute!

Bekijk de oude foto's hier en hier.

Bron: Love & Reality | Beeld: Love Island

Laatste nieuws

Zie ook