It’s back! Demi Lovato rockt een ouderwetse mullet

De artiest verandert opnieuw van look en wauw...!

Demi Lovato heeft een heftige tijd achter de rug. De artiest kampte de afgelopen jaren onder andere met eetstoornissen en overleefde een overdosis. Vorige week kwam Demi uit de kast als non-binair en daarmee is er een nieuwe periode voor de filmster aangebroken. New hair, new me moet Demi gedacht hebben, want Demi rockt nu een mullet!

Mullet

Ja, echt! Demi is voor een ouderwetse mullet gegaan en het staat hen prachtig! Eind vorig jaar verraste Demi hun fans al met een platinablonde look en niet veel later ging daar ook de schaar in en schitterde de popster met een pixie crop.

En nu weet Demi iedereen opnieuw te verbazen met een nieuwe coupe. Onder andere Miley Cyrus ging hen al voor en ja, ook deze look staat hen enig. De artiest heeft hun roze mullet ingeruild voor hun oude zwarte signature lokken en rockt daarmee de iHeart Radio Music Awards. You rock, Demi!

Openbaring

Demi maakte vorige week bekend non-binair te zijn. De artiest werd jarenlang in het hokje 'vrouw' geplaatst, maar liet weten zich hier niet thuis in te voelen. “Nu kan ik eindelijk mijn authentieke zelf zijn, zonder dat ik me nog langer in een hokje plaats of laat plaatsen”, vertelde Demi.

Demi's eetprobleem is een groot onderdeel geweest van het proces. “Ik maakte mezelf altijd kleiner om iedereen om me heen maar te pleasen. En daar werd ik doodongelukkig van. Maar ik heb een sterke stem en groot bereik, letterlijk en figuurlijk, dus ik wil de wereld laten weten dat ik mijn leven ga leiden zoals ik dat wil. Ik wil nooit meer terug naar vroeger”, aldus de artiest.

Bekijk hieronder Demi's nieuwe look.

Bron: NSMBL | Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws