Cute: zo zag Love Islands Joey er vroeger uit

Wat een schatje.

Lees ook

Afgelopen week mochten we voor het eerst kennis maken met de gloednieuwe Islanders van het vierde seizoen van Love Island. Een paar Islanders vielen bij meerdere ladies al gauw in de smaak, zo ook de knappe Joey. Maarre, hoe zag hij er vroeger eigenlijk uit?

Op zoek naar echte liefde

Student en personal trainer Joey doet mee aan Love Island om voor het eerst in zijn leven verliefd te worden. De handsome grappenmaker is op zoek naar een meid waar hij zenuwachtig van wordt en waarin hij de toekomstige moeder van zijn kinderen ziet. En dan het liefst een vrouw met donker haar, blauwe ogen en mooie billen. Dat is duidelijk, Joey.

In de eerste afleveringen zagen we dat Joey een enorm goede klik had met Yasmin, maar ook met Esmee kon de personal trainer het erg goed vinden. Wij zijn benieuwd aan wie de personal trainer zijn hart zal verliezen in de Love Island-villa.

Oude doos

Om te achterhalen hoe Joey er een aantal jaren geleden uitzag, dook Love Reality in de archieven. Hier vond de roddelsite een schattige foto uit de oude doos, waarop we Joey in zijn jongere jaren zien stralen in een voetbaltenue. Daarnaast dook er ook een foto op van de Islander op 16-jarige leeftijd. Het is een foto uit een krantenartikel waarin Joey spreekt over een moeilijke periode uit zijn leven.

Op deze leeftijd verloor de Islander zijn vader aan kanker. Hij vertelt in het artikel openhartig over een oorbel die hij vlak voor het overlijden van zijn vader heeft gekregen. Bij iedere voetbalwedstrijd droeg Joey deze oorbel, om zijn vader dichtbij hem te houden. “Als ik die draag is hij bij me, en sta ik er niet alleen voor”, vertelde hij in het AD.

Hij gaf mij de oorbel die hij altijd droeg en zei dat hij wilde dat ik die elke wedstrijd zou dragen. Dan is hij bij me en sta ik er niet alleen voor. Daarna is het heel snel gegaan met mijn vader. Mijn wereld stortte in. Het heeft heel lang geduurd om daar overheen te komen.” Heftig!

Bekijk de foto's van de jonge Joey HIER.

Bron: Love Reality | Beeld: Videoland

Laatste nieuws

Zie ook