Douwe Bob verrast volgers met lichtblonde coupe

Douwe, is that you?

Lees ook

Blondes have more fun, moet Douwe Bob gedacht hebben. De zanger showt op Instagram vol trots zijn gloednieuwe kapsel aan zijn volgers. Enne, met deze lichtblonde coupe kan de zanger op flink wat complimenten rekenen.

Blonde coupe

“Het is vroeg, maar heel veel zin in deze dag!”, begint Douwe bij zijn vrolijke foto op Instagram. “Mijn album Born To Win, Born To Lose is nu uit. Gaat u er maar eens lekker voor zitten. Of staan, liggen, lopen, fietsen, sexen. Kan allemaal”, gaat de zanger verder.

Behalve deze enthousiaste introductie van zijn nieuwe album is dit niet het enige opvallende aan de Instagram-post. Vooral de blonde lokken van de zanger maken veel indruk op zijn volgers. Want Douwe, is that you?

Robbie Williams

Dat de zanger bijna onherkenbaar is met zijn gloednieuwe kapsel, dat is niet alleen ons opgevallen. Menig volger laat in de reacties weten dat ze de zanger amper herkennen. “Dacht even dat ik naar een foto van Robbie Williams keek”, grapt één van zijn volgers dan ook in de comments.

Of zijn nieuwe kapsel bij iedereen in de smaak valt? Daar valt nog over te discussiëren. “Oh honey, wat heb je met je gaar gedaan?”, “Heel ander koppie zo”, “Mooi je haar” en “Je haar!!!”, klinkt het in de reacties.

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook