Yes! Netflix kondigt tweede seizoen Firefly Lane aan

Hier worden we héél blij van.

Lees ook

Liefhebbers van de Netflix-serie Firefly Lane mogen hun hart ophalen. Er is namelijk een tweede seizoen op komst! Hoofdrolspeelsters Katherine Heigl (Tully) en Sarah Chalke (Kate) delen dit goede nieuws in een speciale YouTube-video.

Tweede seizoen

Heb jij het eerste seizoen van Firefly Lane in één ruk uitgekeken? Grote kans dat je met smart wacht op een tweede seizoen. Enne, dan ben je niet de enige. Volgens Netflix werd het eerste seizoen van de serie door miljoenen huishoudens bekeken, waarna de makers besloten om er een tweede seizoen aan vast te plakken.

In een speciale live session op YouTube besloten hoofdrolspeelsters Katherine en Sarah het hoge woord eruit te gooien. “Deze vraag komt steeds terug”, begon Katherine in de livestream. “Overal waar ik ga krijg ik de vraag: 'Komt er een seizoen twee?' Het antwoord is… Ja, er komt tweede seizoen!”

Lanceringsdatum

Fans van de serie weten dat het eerste seizoen is geëindigd met een flinke cliffhanger. Want wat heeft Tully gedaan dat zo erg is dat Kate haar niet kan vergeven? Daarover durven de ladies nog niet te veel te verklappen. “We kunnen er nog niet al te veel over zeggen, maar wat we alvast kunnen verklappen is dat het familie gerelateerd is. En het heeft niets te maken met Johnny. Niets!”, onthullen de twee.

De nieuwe afleveringen van het tweede seizoen laten helaas nog wel even op zich wachten. De nieuwe afleveringen worden namelijk 'ergens in 2022' verwacht. En ja, dat is inderdaad best wel onduidelijk. To be continued.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Netflix

Laatste nieuws

Zie ook