Sylvie Meis zet jarige Damián in het zonnetje: ‘Zo trots op jou’ 

De proud mommy deelt een aantal lieve kiekjes met haar zoon.

Lees ook

Het is een heugelijke dag voor Sylvie Meis. Haar zoon, en grote trots, Damián is vandaag jarig. Hij mag vandaag alweer vijftien kaarsjes uitblazen, en dat kan je natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Op Instagram staat de mom met een paar prachtige foto's stil bij deze speciale dag.

Zo trots

Ter ere van zijn verjaardag, deelt Sylvie op Instagram een aantal liefdevolle kiekjes samen met haar zoon. “Gefeliciteerd met je vijftiende verjaardag”, schrijft Sylvie daarbij. “Voor de meest bijzondere jongeman. Ik ben ZO trots dat ik je moeder ben”, vervolgt ze. “Ik wens je het allerbeste Damián. Ik hou ontzettend veel van je.” Ahw!

Het moge duidelijk zijn dat la Meis ontzettend trots is op haar zoon, wat inmiddels een knappe jongeman is geworden. Op de foto's, die gemaakt zijn op haar bruiloft met husband Niclas Castello, spat de liefde tussen moeder en zoon er ook vanaf.

Droom achterna

Onder de foto stromen de felicitaties voor Damián binnen. “Wat wordt hij groot Syl en knap!! Weet nog dat ik hem vast hield toen hij nog maar net geboren was”, reageert vriendin Winonah de Jong. Modeontwerpster Danie Bles schrijft: “Gefeliciteerd lieverd met je knappe grote lieve zoon.” En ook de vele volgers reageren massaal met hartjes en felicitaties.

Hoewel de band tussen Sylvie en Damián erg sterk is, brengen de twee tegenwoordig een stuk minder tijd met elkaar door. Damián is onlangs verhuisd naar Denemarken, waar hij bij zijn vader Rafael van der Vaart en zijn nieuwe vriendin Estavana Polman is ingetrokken. De zoon van Sylvie en Rafael is daarheen verhuisd om zijn droom om profvoetballer na te jagen.

Beloning

Enne, die droom komt vandaag ineens wel heel dichtbij. Sylvie heeft namelijk een heugelijk nieuwtje op deze bijzondere dag. “Bijna negen maanden geleden ben je met één doel naar Denemarken verhuisd en nu krijg je op je verjaardag de beloning voor je focus en harde werk: mijn jongen heeft net zijn eerste contract getekend”, deelt la Meis vol trots.

Damián heeft een voetbalcontract in de wacht gesleept bij de Deense club Esbjerg fB. En daarbij hoort natuurlijk een echte spelersfoto in het shirt van de club. “Ik barst gewoon van trots”, sluit ze af. En dat snappen wij maar al te goed. Dubbel gefeliciteerd, Damián!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook