Kim Kardashian reageert op geruchten rondom affaire met Travis Barker

Aha, zo zit het dus!

Lees ook

Kourtney Kardashian is happily in love met Travis Barker. Rumor has it dat Kourtney echter niet de eerste Kardashian-telg is die de drummer ziet zitten. Zo zou hij een affaire hebben gehad met Kim Kardashian. Althans, dat gerucht deed Travis' ex-vrouw Shanna Moakler onlangs uit de doeken. Op Instagram geeft Kim herself nu duidelijkheid over de situatie.

Affaire

Aan US Magazine vertelde Shanna onlangs openhartig over de reden waarom haar relatie met Travis in 2008, na een rocky huwelijk van vier jaar, op de klippen liep. “Ik zag ze samen, ik heb ze betrapt op die affaire“, vertelt het model over Travis en Kim. Volgens het Amerikaanse blad kan dit best kloppen, aangezien Travis in zijn biografie uit 2015 had geschreven dat hij ooit tijdens een trip naar Amsterdam met Kim en Paris Hilton zijn ogen niet af kon houden van Kim.

In een interview met Us in 2015 blikte de drummer van Blink-182 weer terug op zijn onderonsje met Kim en Paris. “Het is moeilijk om niet naar Kim te staren”, vertelde hij destijds. “Begrijp me niet verkeerd, ik vond het heel leuk om met Paris op te trekken, maar ik hou van meiden met vrouwelijke vormen. Kim was eye candy.” Maarre, volgens Travis' ex-vrouw Shanna bleef het echter niet bij kijken.

Reactie op geruchten

Sinds de vermeende affaire tussen Kim en Travis aan het licht kwam, draait de geruchtenmolen op volle toeren. Reden genoeg voor Kim om eens duidelijk te maken hoe het nu echt zit. Tijdens een Q&A op haar Instagram Stories reageert de realityster op de vraag of ze inderdaad iets met de drummer heeft gehad.

“NEE”, reageert Kim hierop. “Dit verhaal is niet waar. We zijn al jaren vrienden en ik ben ontzettend happy voor hem en Kourtney.” Dat is duidelijk!

Bron: Instagram Kim Kardashian | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook