Winnen: 1x een hoodie + pants van SUPPER Clothing t.w.v. €168

Doe mee en maak kans.

Het jaar 2020 was by far het jaar waarin we de meeste joggingpakken ooit hebben gedragen. In 2021 zetten we deze trend absoluut voort, want het pyjama-imago rondom een joggingpak is inmiddels al lang verdwenen. Lucky you, want wij mogen 1x een hoodie + pants van SUPPER Clothing t.w.v. €168 weggeven.

Comfy and fashionable

In je joggingpak naar de supermarkt, naar je bff of naar het terras: anno 2021 kan het allemaal. Bijpassende broeken en truien in een comfy stofje zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit je garderobe, zo dacht ook het drietal Mitchell Rahder, Dyllan ter Hoeven en Cameron Cornelia uit Amsterdam.

Vanuit passie voor creëren en de ambitie om iets op te bouwen from scratch zetten de drie handsome boys samen met Joeri Salet het merk SUPPER op. De drie boys organiseerden jaren geleden al events in de Supperclub en tijdens een compleet toevallige ontmoeting in Málaga werd het idee om een nieuwe lifestyle en fashion concept op te zetten al gauw een feit. De Amsterdamse kunstenares Roos Dessing werd gevraagd om de designs te ontwerpen et voilà, een nieuwe community kwam tot stand.

SUPPER Clothing

De collectie van SUPPER bestaat uit allerlei verschillende items die de tijd van nu representeren. In de BASIC-collectie van SUPPER vind je items met alleen het subtiele logo. Items uit de Allignment-collectie van SUPPER zijn voorzien van teksten en prints die verwijzen naar de groei die je als mens doormaakt. Achter deze teksten en prints zit een diepe boodschap.

“Alles staat stil, nu is de tijd om echt terug te keren naar jezelf, en je af te vragen: wat wil ik nou echt? Alleen op die manier benutten we deze tijd”, legt Roos uit. Met deze boodschap in haar achterhoofd ontwierp ze dan ook de collectie. Een stukje zelfontplooiing, maar vooral een brand die uniekheid en diversiteit omarmt. Enne, behalve deze bijzondere boodschappen, zijn we fan van de designs, kleuren en prints. Neutrale kleuren als camel, gebroken wit en zwart spelen de hoofdrol in deze collectie – en stiekem willen we al deze high-end streetwear items toevoegen aan onze garderobe.

Win, win, win!

Ben je fan van dit gloednieuwe merk en kun je niet wachten om jezelf te hullen in één van deze items. Dan hebben wij goed nieuws. Grazia mag namelijk 1x een hoodie + pants (in kleur naar keuze) van SUPPER Clothing t.w.v. €168 weggeven. Het enige wat je hoeft te doen is de stappen in onderstaande Insta-post te volgen. Niet gewonnen? Niet getreurd. Hier shop je de items van SUPPER gewoon zelf.

Beeld: SUPPER Clothing

Laatste nieuws