Aiii: EOTBDD’s Shirley haalt keihard uit naar Dusty

De beauty heeft een duidelijke mening over haar EOTBDD-collega.

Lees ook

In de laatste aflevering van Ex on the Beach: Double Dutch maakte Shirley haar intrede in het programma. De beauty was nog geen tien minuten op het strand, toen ze alweer moest vertrekken voor haar eerste date met Dusty, maar hier kreeg Shirley het allesbehalve warm van. Ze heeft namelijk een duidelijke mening over Dusty.

Sneer naar Dusty

In de nieuwste YouTube-video van RUMAG praten EOTBDD-sterren Jørney en Shirley over hun deelname aan het programma. Hierin wordt flink wat juice gedeeld, aangezien het tweetal geen blad voor de mond neemt als het gaat om hun EOTBDD-collega's. Zo zijn de twee ladies allebei niet te spreken over Dusty zijn streken in de villa.

In de nieuwste aflevering is namelijk te zien dat Sem, de ex-lover van Dusty, met Sander zoent. Dusty besloot dit voorval meteen te delen met Isidora, de ex van Sander. Isidora zag een fling met Sander nog wel zitten, dus flipte volledig nadat ze dit nieuws te horen kreeg.

Extra zendtijd

Het doorbreken van de zogenoemde bro-code van Dusty schoot niet alleen bij Sander, maar ook bij de andere EOTBDD-deelnemers in het verkeerde keelgat. “Jongens, wat is er nou met Dusty aan de hand?”, vraagt presentator Fawry not Sawry aan de dames. Waarop Shirley antwoordt: “Tja, Dusty is gewoon Dusty.”

Volgens Shirley zit er een duidelijke gedachtegang achter deze actie van Dusty. “Dit is voor zendtijd”, legt ze uit. Hiermee bedoelt ze dat Dusty dit soort dingen doet, zodat hij vaker in beeld komt in het programma. De realityster is hier vrij stellig over. “Ik vind het gewoon schijnheilig. Als je één op één met hem praat, dan is het prima. Maar wanneer we met z'n allen weer bij elkaar komen dan denk ik: je bent wel echt een lul.” Duidelijke taal, Shirley.

Bron: RUMAG | Beeld: MTV

Laatste nieuws

Zie ook