Even binnenkijken: Maxime Meiland geeft hometour door haar nieuwe stulpje

Wauw!

Lees ook

Maxime Meiland is onlangs verhuisd naar haar nieuwe stulpje in Noordwijk. Samen met lover Leroy en dochtertje Claire is de realityster inmiddels helemaal gesetteld. Reden genoeg voor de blondine om een hometour door het nieuwe huis te geven.

Hometour

Het gezin is onlangs nog uitgebreid met twee prachtige, grijze katten, die de namen Jut en Jul hebben gekregen. En er staat nog meer gezinsuitbreiding op de planning, want Maxime is in verwachting van nog een meisje. Een groter huis kan dan ook niet achterblijven – en die vond het gezin in Noordwijk. Sinds kort bezit Maxime een luxe twee-onder-één-kap-woning, die ze samen met Leroy heeft gekocht. Aan de woning hing een prijskaartje van maar liefst 734.000 euro. Daar krijgt het stel echter wel een hoop pracht en praal voor terug.

Het huis, van 139 vierkante meter, heeft onder meer drie slaapkamers, een ruime woonkamer, moderne keuken én een walk-in closet. Enne, dat is natuurlijk de droom van iedere vrouw.

Ultramoderne kattenbak

Nu het luxe stulpje helemaal af is, mocht de buitenwereld ook even binnenkijken. Op Instagram deelt Maxime een hometour, waarin ze ons in ruim zeven minuten het hele huis laat zien. De tour begint in de luxe keuken, wat voor de Meiland-telg normaal gesproken een heerlijke plek is om wijntjes te drinken. Helaas moet ze die vanwege haar zwangerschap nu even laten staan.

Veel volgers verbazen zich echter vooral over de ‘ultramoderne’ kattenbak die in de keuken te vinden is en een prijskaartje van 499 euro heeft. Bij de inrichting heeft Maxime zich duidelijk niet druk gemaakt om een dubbeltje meer of minder.

Eigen badkamer voor Claire

Op de bovenverdieping is de slaapkamer van Maxime en Leroy, met daarnaast een ‘bescheiden inloopkast’, aldus Maxime. “Ja, ik heb gewoon heel veel dingen”, geeft de blondine toe. “Maar het is prachtig, ik word er heel erg rustig van, dat alles hier zo ligt.” De babykamer voor de toekomstige kleine spruit is nog niet af, maar de spullen liggen wel alvast klaar. Ondertussen kan Maxime alvast oefenen met het inrichten van babykamers in het programma Petit Chateau, waarin ze samen met haar zus Montana Meiland te zien is.

Claire showt trots haar kamer op de tweede verdieping. En wat blijkt: de 3-jarige dochter van Maxime mag zichzelf gelukkig prijzen met een eigen badkamer. “Het is ongelooflijk voor iemand van drie, maar het zat nu eenmaal in het huis zo”, verontschuldigt Maxime zich. Claire zelf lijkt er maar al te blij mee te zijn. En dat snappen wij!

Bekijk de hele hometour hieronder:

Bron: Instagram, Shownieuws, Dingen voor Vrouwen | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook