Zien: Marco Borsato en Leontine delen liefdevolle foto van vakantie op Ibiza

'Groetjes uit Ibiza', luidt de tekst bij de foto.

Lees ook

Onlangs vertrokken Marco Borsato en Leontine naar het zonovergoten Ibiza. Volgens meerdere geruchten en Marco himself zouden de twee weer aan het daten zijn. Enne, dat lijken de kiekjes vanuit het Spaanse eiland alleen maar te bevestigen.

Groeten uit Ibiza

Marco liet de afgelopen tijd al vaker vallen dat de twee “heel voorzichtig en zonder vaste vorm” aan het daten zijn. Als kers op de taart, en om de roerige tijd achter zich te laten, vertrokken ze naar Ibiza. De twee kozen ervoor om Nederland te verlaten om op dit zonovergoten eiland dichter bij elkaar te komen.

Op hun Instagram-account delen Marco en Leontine een update: “Groetjes uit Ibiza”, met daarbij een wel heel innige foto van de twee in een auto. Betekent dit dat de twee het weer goed hebben gemaakt?

Diep dal

Aan RTL Boulevard liet de zanger al eerder weten hoe het nu tussen hem en Leontine gaat: “Ik ben uit een diep dal geklommen en heb het even lastig gehad, maar ik kijk nu met goede moed vooruit. Het gaat goed met de kids, met Leontine, met mij”, deelde hij daarover. Ook het thuisfront ziet een verzoening wel zitten, en noemt de hereniging “fantastisch”. Het liefdesverhaal tussen de twee stond dus even stil, maar nu lijkt het alsof ze op de snelweg naar de liefde zitten. Wij zijn benieuwd!

Benieuwd naar de romantic foto van het tweetal? Je bekijkt 'm HIER.

Bron: Tips en Weetjes, RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook