Lief: Selling Sunsets Christine deelt eerste foto van baby Christian

Nog geen twee weken oud en nu al een ster voor de camera.

Lees ook

Christine Quinn zweeft nog op een grote blauwe wolk na de geboorte van zoontje Christian Georges Dumontet. De jongste telg van het gezin is nog geen twee weken oud en heeft nu al zijn eerste photoshoot erop zitten. Reden genoeg voor proud mommy Christine om voor het eerst een kiekje van haar prachtige zoon te delen met de buitenwereld.

Baby C

Het Amerikaanse tijdschrift People had de eer om een shoot met het kersverse gezin te doen. Op Instagram deelt de Selling Sunset-ster één van de foto's uit het magazine. Daarop zien we haar samen met hubby Christian Richard en de kleine Christian. “Welkom Baby C”, schrijft Christine bij het kiekje. De mommy zegt enorm verliefd, gezegend en dankbaar te zijn. “Woorden kunnen niet beschrijven hoe leuk het is om moeder te zijn.” En inderdaad, het familiegeluk spat van de foto af!

Mama bear-mentaliteit

Het zoontje van Christine en Christian kwam op zaterdag 15 mei in Los Angeles ter wereld. “Baby C is more precious dan ik me ooit had kunnen voorstellen”, vertelde de realityster destijds aan People. “Negen maanden voelt als een lifetime om iemand te ontmoeten. Het is het meest ongelooflijke gevoel om te weten dat je leven hebt geschapen. Mijn beschermende mama bear-mentaliteit is sterker dan ooit. Mijn enige taak is hem te beschermen, van hem te houden en hem op te voeden.”

Enne, om hem een beetje te verwennen, zo gokken wij. “Laten we zeggen dat hij geboren is met goede smaak”, weet de Selling Sunset-ster te vertellen. “Hij heeft een kledingkast vol designer-outfits en ik kan niet wachten om hem die aan te trekken.”

Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook