Winning Wednesday: 1x een volledig verzorgde overnachting voor 2 personen in het Kerkje 1621 x MADE.COM t.w.v. €265

Doe mee en win!

Lees ook

Een nieuwe woensdag, een nieuwe Winning Wednesday. Zit je er klaar voor? Deze week mogen we 1x een volledig verzorgde overnachting voor 2 personen in het Kerkje 1621 x MADE.COM t.w.v. €265 weggeven.

Staycation in eigen land

Een vakantie in het buitenland lijkt deze zomer niet helemaal onmogelijk, maar toch is het vanwege de coronamaatregelen nog niet de normaalste zaak van de wereld. Een staycation daarentegen juist wél. Niets is zo fijn als een nachtje weg in eigen land, en dan het liefst op een locatie die absoluut niet met je eigen woning te vergelijken is.

In het historische Kerkje 1621 te Hoornsterzwaag in Friesland vind je het ultieme plekje om even tot rust te komen. Met een slaapkamer in het midden van de kerk, een woonkamer gedeelte, een knusse eethoek en een fabulous inrichting kun je hier heerlijk vertoeven.

Kerkje 1621 x MADE.COM

Het historische Kerkje 1621 kreeg een heuse make-over door MADE.COM en je raadt het al, dan kan het niet anders dan een stunning geheel zijn. Het kerkje is ingericht met de nieuwste collectie van MADE.COM en heeft een likje verf in de favo kleuren van de MADE-designers gekregen. Samen met de karakteristieke kenmerken (denk glas-in-loodramen, oude balken en een geweldig plafond) maakt dit een prachtig contrast.

In samenwerking met Heilige Nachten heeft MADE.COM deze perfecte staycation gecreëerd. Sanne en Jennemie zijn het creatieve brein achter Heilige Nachten. Het tweetal deelde de passie om kerken een nieuw leven in te blazen. Zo transformeren ze kerkjes (tijdelijk) om tot Pinterest-waardige slaapplekken.

Win, win, win!

Ben jij helemaal enthousiast geworden van deze unieke locatie? Snappen we. Speciaal voor jou hebben we dan ook goed nieuws. We mogen namelijk 1x een volledig verzorgde overnachting voor 2 personen in het Kerkje 1621 x MADE.COM weggeven. Hiermee bedoelen we dat je niet alleen blijft slapen, maar er wordt ook een diner voor je geregeld. Daarnaast wordt ervoor gezorgd dat je de volgende ochtend met een gevulde maag de deur uitgaat.

Wil je kans maken op deze staycation? Het enige wat je hoeft te doen is onderstaand formulier invullen. Niet gewonnen? Niet getreurd. Hier boek je een overnachting in het Kerkje 1621 x MADE.COM gewoon zelf.

Helaas! De datum om deel te nemen aan deze actie is verstreken.

*Deze winactie loopt t/m 1 juni. Ben jij de winnaar? Dan nemen we contact met je op.

Laatste nieuws

Zie ook