Yes! Vanaf déze datum staat La Casa de Papel seizoen 5 op Netflix

Noteer maar vast in je agenda.

Lees ook

We kunnen niet wachten tot het vijfde seizoen van La Casa de Papel op Netflix staat. Inmiddels weten we dat de opnames van de serie zijn afgerond én heeft de streamingsdienst finally bekendgemaakt wanneer het langverwachte seizoen gelanceerd wordt. We moeten nog heel even geduld hebben, maar september it is!

In twee delen

Noteer het alvast in je agenda: de eerste afleveringen van het vijfde seizoen La Casa de Papel staan vanaf 3 september op Netflix. Het laatste seizoen van de Spaanse serie wordt in twee delen gelanceerd. Begin september staan de eerste vijf afleveringen online, de laatste vijf zijn vanaf 3 december te zien. Ook die datum kun je dus alvast groots omcirkelen in je agenda.

Invloed corona

Fans wachten al tijden op nieuws over de populaire serie. Dat het zolang duurt heeft volgens Álex Pina, maker van de serie, een goede reden. Het schrijven van het laatste seizoen is namelijk sterk beïnvloed door de wereldwijde pandemie. “Toen we seizoen vijf begonnen te schrijven, midden in de pandemie, wilden we niet doen wat er verwacht werd van deze tien afleveringen”, zegt Pina hierover.

Álex ligt ook alvast een tipje van de sluier op over het nieuwe seizoen: “We kregen het idee om het eerste deel het gevoel van een seizoensfinale te geven. In het tweede deel van dit seizoen focussen we meer op de emotionele toestand van de karakters.” We can't wait!

Bron: Nu.nl | Beeld: Netflix

Laatste nieuws

Zie ook