André Hazes krijgt eigen documentaire

De zanger wordt veertien maanden lang gevolgd door een cameraploeg.

Het leven van André Hazes ligt al jarenlang onder een vergrootglas. Gaat het niet over familiezaken, dan gaat het wel over zijn liefdesrelaties. We kunnen wel stellen dat het leven van de zanger enorm turbulent is. Enne, dat is precies de reden waarom André binnenkort een eigen documentaire krijgt.

Eigen documentaire

In een interview met Veronica Superguide praat André openhartig over zijn liefde voor Sarah van Soelen, de periode waarin hij een relatie met haar kreeg en over zijn hectische leven. Hierbij deelt de zanger tussen neus en lippen door ook een bijzonder nieuwtje. André is by far de meest besproken BN'er van Nederland en krijgt hierom zijn eigen documentaire. In het interview bevestigt hij dit door te zeggen dat hij veertien maanden wordt gevolgd door een cameraploeg.

Er is as we speak een cameraploeg het leven van de zanger aan het volgen, waarvan uiteindelijk een documentaire gemaakt zal worden. Hierin krijgen we alle ups and downs rondom het leven van de zanger te zien.

Familie van Soelen

Dat de documentaire een ongefilterd beeld van André's leven laat zien, moge duidelijk zijn. De zanger heeft naar eigen zeggen ook een hele andere kant die in deze docu wellicht zal opvallen. Zo houdt hij van “flauwe poep- en pieshumor” en denkt hij continu in vunzige woordspelingen. In het interview neemt hij de eerste dagen bij zijn nieuwe schoonfamilie als voorbeeld.

“Die eerste week in huis bij de familie van Soelen heb ik me echt moeten inhouden. Die lieve mensen zouden niet weten waar ze het zoeken moesten als ik zou losgaan met mijn grappen en grollen”, vertelt André.

Wanneer de documentaire van André gelanceerd wordt, is nog niet duidelijk. De zanger wordt momenteel nog gevolgd door een cameraploeg, dus het lijkt erop dat we nog even geduld moeten hebben!

Bron: Veronica Superguide | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws