Zien: dít is de nieuwe vriendin van Gers Pardoel

De rapper heeft een Vlaamse schone aan de haak geslagen.

Vorig jaar kreeg Gers Pardoel te maken met een pijnlijke relatiebreuk. Zijn relatie met jeugdliefde Sélina van Gool liep toen op de klippen. Gelukkig zijn er nu betere tijden aangebroken voor de rapper, want hij is weer happily in love. Bekenden van de rapper bevestigen dat hij een relatie heeft met déze vrouw.

Ann-Sophie

De nieuwe vlam van de artiest is de Vlaamse zakenvrouw Ann-Sophie van Triel. De twee werden al meerdere keren samen gespot en nu bevestigt ook de entourage van Gers dat de 25-jarige Ann-Sophie de nieuwe vriendin van de rapper is.

Gers en Ann-Sophie zouden elkaar kennen via het bedrijf van de Vlaamse. Ze is namelijk oprichtster van een digitaal communicatie- en marketingbureau. Aha!

Relatiebreuk en kinderen

Ruim een jaar geleden liep de relatie van Gers en zijn jeugdliefde en ex-vrouw Sélina op de klippen. Daarna bleek ook dat Sélina aangifte had gedaan tegen haar ex voor huisvredebreuk, intimidatie, geweld en bedreiging. Gers en Sélina hebben twee kinderen samen.

Na regen komt zonneschijn, zo ook voor Gers. De rapper is inmiddels weer gelukkig in de liefde, samen met zijn Ann-Sophie. Enne, wij waren natuurlijk benieuwd hoe deze Vlaamse schone eruitziet. We zetten een paar kiekjes voor je op een rij:

Bron: Dingen voor Vrouwen, Shownieuws | Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws