Verklapt Robin Martens hier nou de naam van haar baby?

Teddy, Cleo of toch Bowie?

Robin Martens zal de weken tot haar bevalling inmiddels aan het aftellen zijn, want de actrice is al bijna zeven maanden zwanger. Onlangs onthulde ze al dat ze begin augustus is uitgerekend en nu zou ze al dan niet expres ook de naam van haar kindje hebben verklapt!

Meisje

Eind januari maakte Robin bekend dat zij en lover Benjamin een kindje verwachten. “Ik ben zwanger!!! Thank god for this miracle“, schreef ze destijds op Instagram. De actrice steekt haar blijdschap over de zwangerschap niet onder stoelen of banken.

Haar Instagrampagina staat dan ook vol prachtige foto's met haar baby bump en onlangs onthulde ze ook het geslacht van haar baby: “It's a healthy baby girl.” Hoe haar baby zal gaan heten? Dat lijkt de actrice per ongeluk verklapt te hebben.

Geboortekaartjes

Robin is namelijk drug bezig met het uitkiezen van geboortekaartjes en vroeg daarbij haar volgers om hulp. In een foto op Instagram poseert Robin met drie kaartjes, waarop elk een andere naam staat: Teddy, Cleo en Bowie.

Fans speculeren al snel dat een van deze namen de naam van Robin's dochtertje zal worden, maar Robin lijkt dit nog te ontkennen. “Nee dit zijn niet de namen van onze kleine, die verklappen we nog even niet”, aldus de mommy to be.

GTST

Haar fans zijn echter wel degelijk enthousiast over de namen, zo blijkt uit de reacties. “Ik zou Teddy wel grappig vinden, heb je toch GTST beetje bij de hand!” en “Hahaha och grappig dat op dat ene kaartje Teddy staat.” De actrice kreeg destijds in GTST, als Rikki, een kindje met deze naam.

Bron: Viva | Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws