OMG: Netflix komt met miniserie over Élite

Ge-wel-dig nieuws!

Fans van de populaire serie Élite wachten al eeuwen op het vierde seizoen. Oké, eeuwen is overdreven, maar het duurt inmiddels al wel langer dan een jaar. Gelukkig hebben we goed nieuws, want Netflix komt namelijk met een miniserie over de populaire Spaanse serie!

Miniserie

Yep, that's right! Deze miniserie zal nog vóór het vierde seizoen worden gelanceerd. En we kunnen je vertellen dat dat al héél snel is. Op 18 juni gaat het vierde seizoen namelijk van start op Netflix en in de dagen daarvoor, dus van 14 tot 17 juni zal er elke dag een aflevering van de miniserie verschijnen. Deze bestaat dus uit vier afleveringen.

Trailers

Iedere aflevering van de miniserie gaat over een ander hoofdpersonage van de serie. Netflix heeft zelfs al trailers gedropt. Zo zullen Guzman, Cayetana en Rebeca in de eerste aflevering te zien zijn en gaat de tweede aflevering over het geheime liefdesleven van Guzman en Nadia.

De derde aflevering gaat over Omar, Ander en Alexis, die nieuw is in de serie. En de vierde aflevering sluit af met het spectaculaire liefdesleven van Carla en Samuel. Klinkt spannend toch? Hieronder kun je de vier trailers van de afleveringen bekijken.

Bron: Flair | Beeld: Netlix, YouTube

Laatste nieuws