Huh! Keert Mr. Big toch terug in SATC-reboot?

Fingers crossed!

Lees ook

Dat Kim Cattrall niet terugkeert als Samantha in de SATC-reboot was voor fans al een behoorlijke shock. En dat Mr. Big daardoor ook niet zou terugkeren in de reboot was te verwachten, maar maakte het nieuws niet minder verdrietig. Echter blijkt nu dat er een kans in zit dat Mr. Big gewoon terugkeert in de reboot, zo meldt Daily Mail. Zou het?

Acteurs

Daily Mail meldt namelijk dat Mr. Big samen met de andere originals Aiden en Steve gewoon te zien zal zijn in de reboot. En dat terwijl het nieuws eerder nog was dat Chris Noth én David Eigenberg niet zouden terugkeren. Confusing, right?

Mr. Big zal opnieuw worden gespeeld door Chris Noth, Aiden weer door John Corbett en Steve uiteraard door David Eigenberg. Mr. Big en Aiden speelden de twee grote liefdes van Carrie en Steve die van Miranda. Zullen de creators van Sex and the City opnieuw voor verdeeldheid zorgen onder fans? Team Big of Team Aidan? Over de rol die Aidan in het leven van Carrie zal spelen is nog niets bekend.

Opnames

De reboot, die And Just Like That gaat heten, krijgt in totaal tien afleveringen. De opnames starten al dit voorjaar. Wanneer we de reboot precies kunnen bewonderen is nog niet bekend. Wij kunnen in ieder geval niet wachten!

Bron: Tagmag | Beeld: SATC

Laatste nieuws

Zie ook