Zien: André Hazes en Sarah van Soelen delen pikante zomerfoto

"Looking sharp", klinkt het in de comments.

Lees ook

André Hazes en zijn nieuwe lover Sarah van Soelen vertoefden onlangs nog op het zonovergoten Ibiza. Behalve dineren, zonnen en zwemmen, werden er tijdens deze vakantie ook de nodige Insta-kiekjes geschoten.

‘Couple goals’

Op deze druilerige vrijdagmiddag besloot André zijn volgers te trakteren op een zonnige foto van zijn meest recente vakantie op Ibiza. Dat Sarah en André absoluut geen last hebben van coronakilo's is na het delen van deze foto in ieder geval wel duidelijk. De twee zien er allebei ontzettend fit – en gebruind – uit. En daar krijgen wij instant vakantiekriebels van.

Behalve wat jaloerse reacties op Instagram, zijn er ook flink wat fans die de zanger en zijn nieuwe vlam overladen met complimenten. “Looking sharp amigo”,Couple goals” en “Hulk”, klinkt het dan ook in de reacties.

Extra kilo’s

Hoewel de zanger er volgens ons enorm in shape uitziet, is hij hier zelf niet helemaal tevreden over. Via Instagram Stories deelt hij een foto van drie maanden geleden en een recente foto naast elkaar. “Drie maanden niet meer op je eten letten…”, schrijft hij bij de foto's. Misschien zijn de abs van de zanger nét iets minder zichtbaar op de meest recente vakantiefoto, maar eerlijk gezegd vinden we dit niet noemenswaardig.

Volgens André is er werk aan de winkel. En met het openen van de sportscholen, maakt hij hier dan ook meteen gebruik van. Op zijn Instagram Stories laat de zanger weten dat hij weer in de gym aanwezig is – uiteraard met zijn liefje Sarah.

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook