Selling Sunsets Chrishell reageert op nieuw huwelijk Justin Hartley

Dat is duidelijke taal.

Lees ook

Begin deze week kwam het nieuws naar buiten dat Justin Hartley, de ex-man van Selling Sunsets Chrishell Stause, opnieuw in het huwelijksbootje is gestapt. Een insider liet aan E! News weten dat Chrishell niet heel verrast was dat haar ex zo snel weer een ander had, maar Chrishell herself heeft daar nog wel het een en ander over te zeggen.

Opnieuw getrouwd

Alle drama in Selling Sunset bij elkaar opgeteld is niets bij het verdriet dat Chrishell meemaakte toen haar ex-man Justin via een sms'je liet weten te willen scheiden. De media doken destijds bovenop de scheiding van het tweetal en volgden dit alles op de voet. Begin dit jaar tekende het tweetal dan eindelijk officieel de papieren.

Inmiddels is Justin dolgelukkig met actrice Sofia Pernas. De twee leerden elkaar kennen tijdens de opnames van de serie The Young and the Restless. Dat Justin en Sofia inmiddels ook in het huwelijksbootje zijn gestapt, wist People te ontdekken. De twee werden namelijk afgelopen zondag bij de MTV Movie & TV Awards met matching trouwringen gespot.

Reactie Chrishell

Natuurlijk was iedereen super benieuwd hoe Chrishell zou reageren op dit nieuws. Zo meldde een bron aan Entertainment Tonight dat de realityster 'een beetje verrast' was dat haar ex-hubby opnieuw het liefdesbootje was ingestapt. Een andere insider wist echter aan E! News te verklappen dat de realtor 'niet geheel verrast was dat Justin zo snel opnieuw getrouwd is'. Juist, een beetje tegenstrijdig.

Aan Chrishell herself de taak om wat duidelijkheid te scheppen over de zaak. Op Instagram Stories haalt ze hard uit naar bovenstaande 'bronnen'. “Ik zie dat 'bronnen' voor mij spreken”, schrijft ze met een eye-roll emoji. “Als ik iets te zeggen heb, zeg ik het hier. Als het niet op mijn pagina staat, komt het niet van mij.” De hashtag en het gifje die ze onderaan haar verhaal plaatst, zeggen wel genoeg: #bookedandunbothered en too blessed to be stressed.

Bron: Page Six | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook