Aiii: Dave Roelvink op de vingers getikt

De Roelvink-telg kreeg flink wat kritiek nadat er een aantal foto's op Twitter opdoken.

Lees ook

Dave Roelvink en vriendin Jazzlyn besloten gister een deel van hun woning een touch up te geven. Zo kozen ze voor nieuwe eetkamerstoelen en werden de zwarte barkrukken vervangen door nieuwe exemplaren met een zebraprintje. Niet veel later doken er op Twitter een aantal foto's op van een giga stapel lege dozen op straat. En jawel, op deze dozen waren de adresgegevens van Dave te lezen.

Op straat gedumpt

De Roelvink-telg liet vol enthousiasme zijn nieuwe Richmond-interieur zien aan zijn volgers op Instagram. De zwarte eetkamerstoelen maakten plaats voor lichtgrijze stoelen, waarover Dave enorm te spreken was. “Ziet er lekker fris uit zo”, wist hij te vertellen. Ook benadrukt hij dat vriendin Jazzlyn, die sinds een tijdje in verwachting is, mogelijk last heeft van nesteldrang.

De influencer showt op Instagram een gigantische hoeveelheid dozen, aangezien het volledige interieur werd omgegooid. Dave had waarschijnlijk niet verwacht dat dit uiteindelijk voor flink wat commotie zou zorgen. Vandaag doken er namelijk foto's op van allerlei lege dozen op straat – inclusief naam en adres van Dave. In de reacties op Twitter ging het al gauw los, aangezien Dave hiermee de stad zou vervuilen.

Reactie Dave

Het duurde niet lang tot het Twitter-bericht viral ging. Dave himself besloot gelijk actie te ondernemen, aangezien de commotie volgens hem helemaal niet klopt. In zijn video op Instagram doet Dave – lichtelijk geïrriteerd – zijn verhaal. “Nou mensen, hierbij een berichtje vanwege alle commotie rondom mijn afval”, begint hij. De Roelvink-telg legt vervolgens uit dat je op donderdagavond in Amsterdam het oud papier buiten zet. “Zodat het op vrijdagochtend kan worden opgehaald”, gaat hij verder.

In de video showt Dave de afvalwagen die het oud papier van Dave aan het ophalen is. “Nou, hier lag het. En nu wordt het opgehaald. Dan kunnen we nu weer verder tot de orde van de dag”, sluit Dave zijn bericht af.

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook