Netflix verklapt startdatum nieuw seizoen Too Hot To Handle

En het is sneller dan je verwacht.

Lees ook

We genoten onlangs van de laatste aflevering Temptation Island USA en kijken met smart uit naar het nieuwe seizoen Love Island. En ondanks dat we momenteel niks te klagen hebben wat betreft reality-tv, gooit Netflix er nog een schepje bovenop. Op 23 juni gaat namelijk het nieuwe seizoen van Too Hot To Handle van start!

Releasedatum

Jawel, je leest het goed. Op 23 juni gaat het tweede seizoen van Too Hot To Handle van start op Netflix. Dit maakte de streamingdienst deze week in een speciale YouTube-video bekend. “Jullie hebben erom gevraagd. Nou, wij hebben het gepresteerd”, horen we een stem in de video zeggen. “Bereid je voor op een nieuwe groep singles met 'kuisheidsproblemen' die in dit zwoele oord de verleiding moeten weerstaan.”

Flinke geldpot

Net als we in het vorige seizoen van Too Hot To Handle zagen, moeten ook deze singles proberen om zoveel mogelijk geld in de pot te houden. In het programma worden namelijk tien vrijgezelle mannen en vrouwen gevolgd, die samen strijden voor 100.000 dollar. Om dit geld te bemachtigen moeten ze zich echter wel weten te gedragen, want bij elk fysiek contact zakt het prijzengeld.

De deelnemers mogen elkaar dus niet aanraken. Enne, dat bleek in seizoen één nogal een hele opgave te zijn…

Beeld: Netflix | Video: YouTube

Laatste nieuws

Zie ook