Odim blikt terug op kus met Shani: ‘Dat had ik anders moeten aanpakken’ 

De OTDBDD-ster geeft toe dat zijn flirt met Shani niet zo handig was. 

Lees ook

Het ene meisje inruilen voor de ander. Niet erg handig als je toch gevoelens voor de eerste blijkt te hebben. En dit is precies wat EOTBDD’s Odim ondervond.

Een spelletje

Ai, toen Odim ontdekte dat Jørney wel degelijk gevoelens voor hem had kwam dat hard aan. “Toen voelde ik me wel kut”, biecht Odim op wanneer we met hem bellen.

Odim kreeg het zeker warm van de blondine, maar zette Jørney toch aan de kant voor Shani. Waarom deed hij dat eigenlijk? “Ik dacht op dat moment dat ze nep was”, vertelt Odim eerlijk. “Ik dacht dat ze nep was en dat ze een spelletje met me speelde en dit zeiden anderen ook tegen me. Ik denk dat de mensen in de villa niet eerlijk tegen me waren.”

Uiteindelijk besloot Odim toch weer terug te gaan naar Jørney. Makkelijk maakte ze het hem alleen niet. “Al toen ik nog geen problemen met haar had, was ze moeilijk. Maar toen ik dat had geflikt, werd het nog moeilijker.”

Anders aanpakken

Dat wat Odim met Shani had, was maar een korte fling. Iets wat hij achteraf niet had moeten doen. “Ik had dat anders willen aanpakken”, vertelt hij daarover. “Ik had alleen vrienden met haar moeten blijven.”

Of er naast Shani en Jørney niet nog andere meiden in de villa waren waar Odims oog op viel? “Nee!”, stelt Odim resoluut. “Nee, Jørney is echt de enige. Team Jørney.”

Beeld: MTV

Laatste nieuws

Zie ook