Ook EOTBDD’s Odim heeft gevoelens voor Jørney: ‘Zij is zeker relatiemateriaal’ 

Onlangs bekende Jørney verliefd te zijn op Odim en het lijkt erop dat hij die gevoelens beantwoordt. 

Lees ook

Helemaal een vliegende start hadden ze niet, maar de vonk sloeg toch over tussen EOTBDD’s Odim en Jørney. Maar dat wat had kunnen zijn werd abrupt afgebroken door Odims plotselinge, gedwongen vertrek. Of wachten de twee op het moment dat ze weer herenigd kunnen worden?

Afscheid

Op het moment dat de villa te horen kreeg dat Odim zijn biezen moest pakken, liepen de emoties al snel hoog op bij Jørney. Als de sportieveling weg moest, dan zou zij ook gaan. “Ik vond het heel lief dat ze dat zei”, vertelt Odim aan Grazia. Toch wilde de Belg niet dat zij zou vertrekken.

“Ik wilde dat ze zou blijven en dat ze haar avontuur niet zou vergooien. Ze is een sterk meisje en ik zei haar dat we elkaar sowieso later zouden terugzien.” Tijd om te bespreken wat de twee van elkaar waren, was er echter niet. “Het ging allemaal zo snel. Daar baalde ik wel van.”

De billenman had daarnaast graag nog even een momentje met de beauty willen hebben. “Ik had geen tijd om dingen te bespreken en dat had me wel boos gemaakt.” Odim kon de blondine, die aardig overstuur was, alleen maar kort kalmeren. “Ik vertelde dat ze zich van mijn kant geen zorgen hoefde te maken.”

Gevoelens

Voor Odim lijken er op dit moment geen andere vrouwen te zijn. Hij is terug op Belgische bodem en denkt nog steeds aan de blondine. “Ik ga hier op haar wachten en hoop dat ze bij mij terugkomt”, vertelt hij open. Bij Odim is het zeker gaan kriebelen in de tijd in de villa.

“We zaten 24/7 bij elkaar. Op het moment dat ik weg moest waren mijn gevoelens voor haar erg aanwezig. Er was een connectie.” Of Odim een relatie met Jørney ziet zitten? Daar lijkt het wel op. “Jorney is voor mij zeker relatiemateriaal. Zeker. Zij is een meisje met doelen. Ze weet wat ze wil in het leven en daar hou ik van.”

Afspraken hebben Odim en Jørney niet met elkaar kunnen maken. “Ik hoop dat ze zich gaat gedragen”, vertelt hij over Jørney's resterende tijd in de villa. “Ik hoop dat ze zich niet laat meeslepen door de anderen. Ik zou het wel jammer vinden als ze gaat flirten met anderen.”

Een relatie

Of Odim verliefd is op de blondine? Ook daar lijkt het wel. “Stiekem wel”, lacht hij wanneer we het hem op de man afvragen. “Ik mag niet tegen mezelf liegen daarover. Ja, ik denk de hele dag aan haar en ben wel verliefd.”

Odim hoopt dan ook dat hij snel herenigd gaat worden met zijn crush. “We gaan zien of het dan nog klikt.” En is dat het geval? Dan heeft Odim zeker een visie voor ogen: “Dan een relatie aangaan! Sowieso!”

To be continued….

Beeld: MTV

Laatste nieuws

Zie ook