Romee Strijd deelt bijzonder moment met dochter

Zo moeder, zo dochter!

Lees ook

Romee Strijd timmert al heel wat jaartjes aan de weg als model. Zo wandelde ze over de catwalk tijdens meerdere Victoria's Secret-shows en sierde ze de covers van Vogue, Elle en Harper's Bazaar. Iets wat dochter Mint met de paplepel ingegoten wordt, zo blijkt uit een kiekje op Instagram.

Samen op de cover

De kleine Mint is inmiddels een halfjaar oud en vergezelt haar mommy maar wat graag naar de set, zo zien we geregeld op Romees Instagram. Niet alleen om naar haar moeder te kijken, maar ook om haar voor de camera te vergezellen. Enne, zoals verwacht is baby Mint een echte natural voor de camera. Klein beginnen is dan ook zonde van de tijd: Mint pakt het direct groots aan met een cover voor Elle.

Hier is mommy Romee ontzettend trots op. “In 2009 deed ik mijn allereerste editorial ooit voor Elle toen ik nog maar 14 jaar was”, blikt ze terug op Instagram. En nu, twaalf jaar later, staat ze samen met haar dochter op de cover. “Ik ben zo dankbaar dat ik samen met mijn dochter Mint op de cover mag staan.” Awh!

De prachtige cover levert heel wat reacties op. “Ahhh, Mint is een geboren covergirl”, “Zo mooi” en “Gefeliciteerd my love! Prachtige cover”, klinkt het in de comments onder de foto.

Eerlijke foto

Romee poseert alweer een tijdje regelmatig voor de camera's. Een halfjaar na haar bevalling is ze weer helemaal back in shape, zo liet ze onlangs al zien in een zwart lingeriesetje.

Toch is niet alles zo perfect en strak als het er op Instagram uitziet. Een flinke dosis poses, goede lichtinval en angles kunnen een hoop goeds doen voor je foto, zo weet ook het topmodel. Op social media deelde ze daarom onlangs een eerlijke foto van haar post baby body. Als eerste zien we een foto waarop ze haar heup opzij drukt en duidelijk poseert, terwijl ze er op het tweede kiekje ontspannen bij staat. Toegegeven, een stuk minder abs, maar daarom zéker niet minder mooi!

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook