EOTBDD’s Odim over vertrek: ‘Ik vond het niet eerlijk’ 

De nieuwe single Isidora liet haar ex Sander, die het heel goed kon vinden met Danny, iemand naar huis sturen.

Het was misschien wel de grootste shock van dit seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch. De nieuwe ex Isidora moest iemand naar huis sturen. Uiteindelijk was het Odim die zijn biezen moest pakken. Grazia sprak met Odim over dit plotselinge vertrek.

Shock

“Ik had dit echt niet verwacht”, vertelt Odim wanneer we naar zijn vertrek vragen. “Er kwam een nieuw meisje in de villa en wij wilden haar goed verwelkomen tijdens de boottocht.” Die boottocht viel echter behoorlijk in het water (pun intended). De nieuwe ex Isidora moest namelijk iemand naar huis sturen.

Isidora moest kiezen: of Danny moest naar huis, of Odim moest vertrekken. “Ik vond dat hard aankomen. Ik was totaal niet voorbereid en wist niet dat dat kon”, herinnert Odim zich van dat moment.

Sander en Danny

Isidora, die de heren nog geen uur kende, vond de keuze te lastig om te maken. Het lastige keuzemoment liet ze daarom over aan Sander. “En toen wist ik wel hoe laat het was”, aldus Odim. “Sander en Danny waren al beste maatjes.”

De 24-jarige vond de gang van zaken niet helemaal fair. Isidora had de keuze moeten maken, niet Sander. “Ik vond het niet eerlijk, want zij moest de keuze maken, maar ik snap haar ook wel. Het was haar eerste dag.”

Jørney

De billenman vond het verschrikkelijk dat hij Tenerife moest verlaten. “Ik voelde mij toen heel slecht”, vertelt hij eerlijk. “Het was voor mij de eerste dag in de villa dat ik eindelijk peace had. Ik had geen problemen met Jørney en toen stuurde de tablet mij naar huis. Dat voelde als een koude douche.”

Gaan we dan écht niets meer van Odim terugzien? Dat is dan nog maar de vraag. In een eerder seizoen zagen we al dat Olivia terug mocht keren in de villa nadat ook zij naar huis was gestuurd. Of dit ook het lot van Odim gaat zijn? Als het aan hem ligt wel. “Ik hoop dat ik terug mag komen! Er zijn nog zoveel gekke dingen die ik wil doen! Bwaooooh!”

Beeld: MTV

Laatste nieuws