EOTBDD’s Jørney klapt uit de school: ‘Ik ben verliefd geworden’

Haar fling met Odim lijkt behoorlijk serieuze vormen aan te nemen.

We waren allemaal een beetje heartbroken toen Odim in de laatste aflevering van Ex on the Beach: Double Dutch plotseling moest vertrekken. Jørney en Odim werden steeds gekker op elkaar en we zagen een heuse romance opbloeien. Of de liefde van het tweetal na deze gebeurtenis bekoeld is? Daar lijkt het niet op.

Love is in the air

Ze sliepen al flink wat nachten samen, maar er gebeurde al die tijd niets tussen de lakens. Jørney zag wel iets in Odim, maar wilde “niet te makkelijk zijn”, zo vertelde ze. En na flink wat nachten samen slapen, zonder dat er iets gebeurde, beleefden de twee in de zesde aflevering een intiem momentje samen. Iets wat kijkers niet aan zagen komen. Ook Fawry not Sawry, die zijn volgers iedere week trakteert op een EOTBDD-recap, had dit niet verwacht.

In zijn recap-video op Instagram deelde Fawry zijn verbazing over dit nachtelijke avontuurtje, aangezien hij dit niet had verwacht van Jørney. In de reacties onder de video deelden kijkers deze mening van Fawry. Maarre, niet veel later dook er ook een reactie van Jørney herself op. De EOTBDD-ster wil voor opheldering zorgen en legt in een lang verhaal uit hoe de vork in de steel zit.

Verliefd geworden

“Oké, ik zal het even toelichten voor de mensen die niet hebben opgelet”, begint Jørney haar verhaal. Ze legt vervolgens uit dat ze heus weleens een steamy avondje beleeft, maar dat ze dit niet zomaar met iemand doet. “We zaten hier op dag negen en we waren 24 uur samen. In dat aantal uren leer je elkaar heel goed kennen. In Nederland ben je heel wat dates verder, wanneer je met iemand negen dagen lang en 24 uur per dag samen bent.”

Naast deze uitleg doet Jørney ook een grote confession. Iets waar we haar tijdens de afleveringen van EOTBDD niet over hebben gehoord. “Ik ben verliefd geworden”, deelt ze. “Ik ben verliefd op Odim, en ja, als ik verliefd ben dan duikt ook de enige echte Jørney tussen de lakens. Dit even ter info voor alle verwarring.”

Uhm, hebben we hier nu te maken met een heus EOTBDD-koppeltje? Is deze romance nog steeds gaande? Hoe dan ook. Wij vinden dit in ieder geval héél erg leuk.

Bron: Cosmopolitan | Beeld: MTV

Laatste nieuws