Zo zien de kinderen van Chantal Janzen er nu uit

Wat een prachtig gezin!

Lees ook

Momenteel kunnen we Chantal Janzen zien schitteren als host van het Eurovisie Songfestival. De grootste steun krijgt ze van het thuisfront. Regelmatig deelt ze op Instagram liefdevolle en grappige foto's van hubby Marco Geeratz en hun kids. Enne, die kids groeien als kool. Hoog tijd om eens wat kiekjes van ze op te zoeken, dus!

Groot gezin

Chantal en haar echtgenoot Marco hebben samen twee kinderen: de twaalfjarige James en Bobby, die onlangs drie kaarsjes mocht uitblazen. Daarnaast heeft Marco ook nog drie kinderen uit een eerdere relatie: Esmée, Isaa en Zion. Dat ze allemaal goed met elkaar overweg kunnen, blijkt wel uit de kiekjes die Chantal en de kids regelmatig op social media delen.

Happy family

Onlangs plaatste Chantal vanwege Moederdag nog een foto van de hele family bij elkaar. “Zo trots op jullie allemaal. Dankjewel lieve James dat jij me 12 jaar geleden voor het eerst mama maakte, en Bobby dat jij 3 jaar geleden onze kers op de al prachtige taart werd”, schreef ze bij de zomerse familiefoto.

Ook Esmée, Isaa en Zion hebben een speciaal plekje in haar hart. “Dankjewel lieve Essie, Isaa en Zion dat ik 15 jaar geleden voor jullie een vriendin, maar ook een 'moemie' mocht worden op de momenten dat jullie dat nodig hadden en hebben. Wat hebben we dit met z'n allen, ondanks hobbels en heuvels, goed aangepakt, gedaan en volbracht.” Awh!

Bekijk hieronder enkele foto's van de happy family van Chantal.

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook