Nieuwe lover Bridget Maasland geeft duidelijkheid over relatiestatus

De nieuwe vlam van Bridget laat van zich horen.

Het liefdesleven van Bridget Maasland is deze week de talk of the town. De presentatrice werd gespot op het terras met haar nieuwe lover en gaf in haar eigen podcast toe dat ze een leuke man had ontmoet. Nadat het management van Bridget liet weten dat er absoluut nog geen sprake is van een relatie, laat ook de man in kwestie zich uit over deze prille liefde.

Love life

Bridget heeft een turbulent liefdesleven achter de rug. En als we iemand een happy love life toewensen, dan is het de RTL Boulevard-presentatrice wel. Enne, die lijkt Bridget nu gevonden te hebben in de 30-jarige vastgoedadviseur Christian Henry uit Amsterdam.

Het management van Bridget laat echter weten dat de liefde nog pril is. “Ze zijn aan het daten. Er is nog geen sprake van een relatie”, klinkt het statement. Ook Christian zelf durft het nog geen relatie te noemen, zo laat hij weten aan Story: “Het management van Bridget heeft er al het een en ander over gezegd, daar sluit ik mij bij aan. Ik wil het niet groter maken dan het nu is.”

Leuke date

In de podcast Bridget & Friends: chickchat onthulde de presentatrice al een heel klein beetje over haar nieuwe liefde. “Ik had een heel leuke date”, vertelt ze over haar tijd met Christian. Hiervoor ging Bridget een tijdje om met een Duitse man, maar ze vindt het nu “toch wel lekker dat je gewoon Nederlands kunt praten.” Ook laat ze weten dat ze deze keer niet iemand datet die volop in de schijnwerpers staat: “Totaal onbekend. Ik had hem ook nog nooit gezien.”

De twee hadden onlangs een date waarbij ze genoten van een sunny day op het terras. Een kiekje van het tweetal bekijk je *HIER*.

Bron: Tips en Weetjes, Shownieuws | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws