Zien: is Eloise van Oranje verliefd?

Cute!

Lees ook

Eloise van Oranje is altijd bijzonder openhartig op haar Instagram. Toch houdt de gravinfluencer één ding voor zichzelf: haar liefdesleven. Alleen helaas lukt dit niet altijd. Privé wist namelijk een foto te vinden van Eloise en haar vermoedelijke vriend.

Geheimzinnig

Op de coverfoto van Privé pronkt deze week een foto van een kussende Eloise. De boy in kwestie zou Floris heten en de nieuwe lover van Eloise zijn. De liefdesfoto zou door de gravinfluencer op een afgeschermd profiel op Instagram gedeeld zijn. Dit account heeft meer dan 400 volgers, dus dat de foto via dit account uitgelekt is, is natuurlijk mogelijk.

Al met al zijn het enkel geruchten die de ronde doen. Eloise herself heeft namelijk nog niet gereageerd op de foto en haar mogelijke nieuwe lover. Het management van Eloise liet weten dat ze geen commentaar geeft. “Als ze gaat reageren zal ze dat doen via Instagram”, liet de woordvoerder van de gravin weten.

Geen details

Het is echter niet de eerste keer dat het liefdesleven van Eloise in opspraak is. In een eerder interview met Robbert Rodenburg deed de influencer al eens een boekje open over haar dateleven. In dit gesprek vertelde ze namelijk dat ze met iemand aan het daten was. Dit kwam haar echter duur te staan, vertelde ze in een podcastaflevering met Club Next.

“Ik heb één keer in een interview gezegd dat ik met iemand ging. Een dag later maakte ik het uit. Dat fragment over mijn dateleven wordt nog steeds gebruikt en kwam zelfs voorbij in De Slimste Mens. Sindsdien deel ik er niks meer over, er ligt te veel druk op.” Aiii…

De foto van Eloise en haar (mogelijke) nieuwe lover bekijk je HIER.

Bron: Shownieuws, Privé | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook