Déze EOTBDD-deelnemer is een OnlyFans-carrière gestart

'Ik wacht daar op je', luidt het bericht op Instagram.

Lees ook

Dat de deelnemers van Ex on the Beach: Double Dutch niet bang zijn om gefilmd te worden tijdens hun steamy momenten, dat moge duidelijk zijn. Het lijkt erop dat deelneemster Lesley de smaak te pakken heeft. De realityster kondigt namelijk aan dat ze vanaf nu ook op OnlyFans te vinden is.

Nieuwe carrière

Lesley wist haar volgers op deze druilerige woensdagmiddag te verrassen met een opvallend nieuwtje. Via Instagram Stories deelde de beauty een foto van zichzelf in een pikante outfit. “Klik op de link in mijn bio om te abonneren op mijn OnlyFans”, begint ze haar bericht. “Ik wacht daar op je.”

Het lijkt erop dat Lesley de knoop heeft doorgehakt en tóch een OnlyFans-account heeft aangemaakt. Hier twijfelde ze naar eigen zeggen al een tijdje over, nadat ze van haar volgers vaak de vraag kreeg of ze een account aan ging maken.

Goed nagedacht

Zo vertelde ze in een eerder interview met RUMAG dat ze niet zomaar een account aan wilde maken. “Ik heb er al heel veel vraag naar gekregen”, vertelde Lesley. Toch moest de beauty hier nog wat nachtjes over slapen. “Ik moet daar nog wel even heel goed over nadenken. Ex on the Beach is natuurlijk al iets wat je toekomst beïnvloedt. OnlyFans is helemaal een ding wat nog niet door iedereen geaccepteerd wordt.”

Wel had Lesley destijds al besloten wat voor content er op haar account zal verschijnen. “Dan ga ik absoluut niet helemaal naakt. Dat vind ik echt iets te heftig”, vertelde ze stellig. Of de realityster nog steeds achter deze keuze staat? We don't know…

Beeld: MTV, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook