EOTBDD’s Sander is aan het daten met deze Love Island-ster

Ooh la la!

Lees ook

De afleveringen van Ex on the Beach: Double Dutch zijn na Sander zijn intrede in de villa flink wat drama rijker. En dat terwijl er in eerste instantie niet eens een ex van Sander in de villa aanwezig was. Aan vrouwelijke aandacht heeft Sander in de villa geen gebrek, maar ook buiten de villa lijkt de realityster het gezellig te hebben. Namelijk met niemand minder dan déze Islander.

Kelly van der Minne

Al een tijdje doen geruchten de ronde dat Sander en Love Islands Kelly van der Minne het erg gezellig hebben met elkaar. Deze gossip werd meermaals gedeeld door roddelkoning Fawry not Sawry en ook in een YouTube-video van RUMAG werd de fling tussen Sander en Kelly uitvoerig besproken. Niet met het koppel zelf, maar met Isidora, de ex van Sander.

“Het stond overal in het nieuws, maar klopt het dat Sander wat heeft met Kelly van der Minne?”, vroeg Fawry aan Isidora in deze video. “Sander weet wat ik over hem denk, en de meeste mensen weten ook hoe de situatie tussen ons nu is, dus hij moet doen wat hij zelf wil”, legt Isidora uit. “Maar hij moet wel zo ver mogelijk uit mijn buurt blijven”, zegt ze vervolgens fel. “Het is gewoon een schijnheilig persoon en ik walg daarvan.”

Eindelijk duidelijkheid

Isidora schenkt klare wijn over de situatie tussen haar en Sander. Maar over de fling tussen Sander en Kelly werd na dit gesprek niet veel meer duidelijk. Love Reality trok de stoute schoenen aan en besloot polshoogte te nemen. En jawel, tijdens dit gesprek wist Kelly duidelijkheid te geven over de situatie.

“We hebben geen relatie, maar we daten en hebben het gezellig samen”, vertelde Kelly over haar situatie met de EOTBDD-ster. De twee werden daarnaast onlangs samen op de kiek gezet, en dat zag er behoorlijk intiem uit. To be continued…

Je bekijkt de foto van Kelly en Sander HIER.

Bron: Love Reality | Beeld: MTV

Laatste nieuws

Zie ook