Khloé Kardashian verbluft volgers met bikinibody

Looking good, Khloé!

Lees ook

Khloé Kardashian is maar wat trots op haar curves en haar afgetrainde buik. Op Instagram showt ze haar figuur dan ook graag in strakke jurkjes en figure hugging bodysuits. Maarre, met haar laatste foto weet ze haar volgers écht te verbluffen.

Ieniemienie bikini

Net als de rest van de Kardashians is Khloé niet vies van een bikinifotootje hier en daar. Waar de realityster jaren heeft gestruggled met haar gewicht, zit ze momenteel lekkerder in haar vel dan ooit. Dat is haar niet zomaar aan komen waaien. Ze moet zich flink in het zweet werken voor haar ultrastrakke lichaam en kan ook niet zomaar alles op haar bordje leggen. Dat al dat hard work een fantastisch resultaat oplevert, bewijst Khloés laatste bikinikiekje wel.

Op Instagram poseert ze in een ieniemienie groene bikini, terwijl ze op de grond zit. Waar wij er dan uitzien als een zak aardappelen, weet Khloé haar volgers te verbluffen met haar loeistrakke figuurtje. Om nog maar eens te bewijzen dat hier geen Photoshop aan te pas is gekomen, plaatst ze ook een filmpje in haar nieuwe zwemkledij. Looking good!

Niet gephotoshopt

Begin april dit jaar was de wereld nog in rep en roer toen een onbewerkte bikinifoto van Khloé per ongeluk op Instagram werd geplaatst. Hoewel ze er alsnog gorgeous op stond, wilde ze de foto per se van het internet af hebben. Flink wat drama rondom deze onbewerkte foto, als je het ons vraagt. Het ging namelijk om een screenshot van een Instagram Live waarop Khloé in een string staat en haar lichaam van alle kanten laat zien. Hoewel de foto niet voor Instagram bedoeld was, lieten de Kardashian-Jenners nietsvermoedend lieve reacties achter bij de post. “Yes! You beautiful, strong, healthy queen”, schreef onder anderen sis Kendall Jenner.

Niet veel later reageerde Khloé herself op alle ophef. In een aantal video's op Instagram liet ze zichzelf alsnog van haar ongefilterde kant zien, maar ditmaal met een uitgebreide beschrijving. “De foto die is gepost is prachtig. Maar voor iemand die al haar hele leven worstelt met haar eigen lichaamsbeeld: als iemand een foto van jou maakt die niet flatterend is in bijvoorbeeld slecht licht, of die je lichaam niet laat zien zoals je 'm wil zien omdat je er zo hard voor hebt gewerkt – en het dan met de wereld deelt – dan moet je het recht hebben om hem niet gedeeld te krijgen. Ongeacht wie je bent.”

De realityster sloot haar bericht af met een kleine sidenote. “En ja, ik maakte een Instagram Live om te laten zien dat ik niet helemaal gephotoshopt ben.”

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook