EOTBDD’s Sem onherkenbaar met nieuwe coupe

Looking good, Sem!

Lees ook

In Ex on the Beach: Double Dutch herkennen we Sem aan haar prachtige bruine lokken. Hoewel er absoluut niets mis was met haar coupe, besloot de EOTBDD-ster haar lokken eens flink onder handen te nemen. Wat blonde highlights en extensions erin et voilà, Sem heeft een totaal andere look.

Blonde lokken

Via Instagram deelde Sem gisteravond een foto van haar gloednieuwe coupe. In de foto bedankt ze haar kapster voor haar nieuwe coupe. “Big thanks”, schrijft ze bij de foto. Op de foto zien we Sem met een flinke haardos – die ze dankt aan haar gloednieuwe extensions – in een prachtige blonde kleur. We moesten echter wel twee keer kijken, aangezien we de realityster in eerste instantie niet eens herkenden.

Lovende reacties

Dat de blonde coupe van Sem bij haar volgers en EOTBDD-familie ook goed in de smaak valt, dat blijkt wel uit de reacties. Zo reageren Danny en Keanu met “Lekker ding!” en “Wauw” onder de foto van Sem. “Kleine zusje”, schrijft Davey met een hartje.

Behalve deze complimenten wordt Sem ook overladen door heart eyes en regent het vlammetjes onder de prachtige foto van de realityster. Enne, wij kunnen het hier alleen maar mee eens zijn. You look good, Sem!

Bron: @semdeconinck

Beeld: MTV, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook