Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Wait, what?! 'Kim Kardashian had een affaire met de nieuwe lover van Kourtney'

Kim zou een onderonsje hebben gehad met Travis Barker.

Kim Kardashian Kourtney Kardashian

Kourtney Kardashian is tot haar oren verliefd op Travis Barker. Maarre, Kourtney is niet de eerste Kardashian op wie de drummer een oogje had. Hij zou namelijk een affaire hebben gehad met niemand minder dan Kim Kardashian. Althans, als we zijn ex-vrouw Shanna Moakler mogen geloven...

Affaire

Aan US Magazine vertelt Shanna Moakler openhartig over de reden waarom haar relatie met Travis in 2008, na een rocky huwelijk van vier jaar, op de klippen liep. "Ik zag ze samen, ik heb ze betrapt op die affaire", vertelt het model over Travis en Kim. Volgens het Amerikaanse blad kan dit best kloppen, aangezien Travis in zijn biografie uit 2015 had geschreven dat hij ooit tijdens een trip naar Amsterdam met Kim en Paris Hilton zijn ogen niet af kon houden van Kim. Dat gezegd hebbende, beweert Travis dat er niets is gebeurd tussen hem en de realityster.

In een interview met Us in 2015 blikte de drummer van Blink-182 weer terug op zijn onderonsje met Kim en Paris. "Het is moeilijk om niet naar Kim te staren", vertelde hij destijds. "Begrijp me niet verkeerd, ik vond het heel leuk om met Paris op te trekken, maar ik hou van meiden met vrouwelijke vormen. Kim was eye candy."

Pikante kiekjes

Volgens Travis' ex-vrouw Shanna bleef het echter niet bij kijken. Aan het Amerikaanse blad verklapt zij dat de verhouding tussen Travis en Kim in 2007 aan het licht kwam, waarna zij in 2008 scheidde van de drummer. Kim houdt zich hier echter ver buiten en zou altijd hebben ontkend dat de twee een affaire hebben gehad.

Enne, dat is misschien maar beter ook, want Kims zus Kourtney is momenteel over the moon met haar nieuwe lover. Zó verliefd, dat de hele wereld het mag weten. En zien... Travis en Kourtney zijn namelijk niet vies van intieme en pikante kiekjes, en die delen ze maar ál te graag op Instagram. Zo maakten ze onlangs de tongen los met onderstaande foto.

Misschien ook voor jou:
Aha! Er was één Kardashian die niet wilde dat de show stopte
Showbizz
  • RTL Boulevard
  • BrunoPress, Instagram