Zien: Bridget Maasland voor het eerst gespot met nieuwe lover

De twee genoten samen van een drankje op het terras.

Vorige week onthulde Bridget Maasland in haar eigen podcast Bridget and Friends: chickchat dat ze een succesvolle date had gehad. De presentatrice liet weinig los, maar het werd wel duidelijk dat deze nieuwe vlam een blijvertje is. Enne, inmiddels zijn de twee ook al samen gespot.

Aan het daten

“Ik had een heel leuke date”, verklapte ze vorige week in haar eigen podcast. Hoewel het Bridget eerst nog ideaal leek om met een buitenlandse man te daten – zodat-ie niet weet dat zij bekend is – kwam ze daar nu op terug. “Gewoon uit Nederland”, vertelde ze over de man in kwestie. En dat beviel haar naar eigen zeggen hartstikke goed. “Toch wel lekker dat je gewoon Nederlands kunt praten”, aldus de presentatrice.

De nieuwe lover van Bridget bleef echter niet lang onbekend. Roddelkoning Fawry not Sawry wist te achterhalen dat het gaat om ene Christian. De man had namelijk heart eyes achtergelaten onder een Insta-post van de presentatrice, waardoor het niet lastig was om één en één bij elkaar op te tellen. Dat het optelsommetje van Fawry juist was, bevestigde het management van Bridget niet lang daarna aan RTL Boulevard. Wel wilde het management benadrukken dat de twee nog aan het daten zijn, en dat er zeker nog geen sprake is van een relatie.

Samen gespot

Dat Bridget en haar nieuwe vlam het gezellig hebben, dat blijkt wel uit de foto die onlangs op Instagram opdook. Again wist Fawry Not Sawry een aantal details over Bridget haar liefdesleven te achterhalen. De roddelkoning deelde namelijk een foto van Bridget en Christian samen op het terras.

De twee hadden een date bij de Amsterdamse bar Kartel en genoten duidelijk van een sunny day op het terras. Een kiekje van het tweetal bekijk je *HIER*.

Bron: Story | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws