Temptations Rosanna en Niels delen groot nieuws

De twee hebben grootse plannen voor de toekomst.

Lees ook

Niels en Rosanna werden ooit bekend door Temptation Island, maar timmeren tegenwoordig keihard aan de weg als OnlyFans-creators. De twee verschenen onlangs in de docu-serie OnlyFans Uncovered en deden meermaals mee aan Temptation. Maar gaan we het tweetal ooit nog in een andere realityserie zien?

Verhuizen naar het buitenland

Via Instagram Stories beantwoordde Rosanna gisteravond een aantal prangende vragen van haar volgers. De steamy content maker liet bijvoorbeeld weten of ze ooit nog een 'normale baan' zou willen, waarop Rosanna liet weten dat ze dit absoluut niet ziet zitten. Ook deed ze een boekje open over haar verdiensten op OnlyFans – die volgens de beauty nog steeds sky high zijn.

Op de vraag of Rosanna en Niels ooit nog te zien zullen zijn in een realityserie? Daar was één van haar volgers maar al te benieuwd naar. Hierop weet Rosanna vervolgens te vertellen dat zij en Niels hier geen behoefte aan hebben. De realityster maakt zelfs bekend dat het tweetal binnenkort gaat verhuizen naar het buitenland.

Marbella

Via Instagram Stories deelt Rosanna: “We gaan dit jaar namelijk verhuizen, naar Marbella (Spanje).” Hiermee laat Rosanna dus duidelijk weten dat er op dit moment geen realityserie op de planning staat. Waarom het tweetal gaat verhuizen? Daar is Rosanna heel duidelijk over. Ze houdt naar eigen zeggen van avontuur en heeft in het verleden ook in het buitenland gewoond.

Aan de OnlyFans-carrière van Rosanna en Niels komt in ieder geval nog geen einde. Nog steeds geniet het tweetal met volle teugen van het maken van steamy content. Veel geld verdienen de twee er ook aan, zo wisten ze in de docu-serie OnlyFans Uncovered te onthullen. Dit gaat namelijk om een maandelijks bedrag van zo'n 30.000 euro – en dat terwijl de twee op dat moment pas vijf maanden actief waren op het platform.

Beeld: RTL

Laatste nieuws

Zie ook