Odim reageert op pijnlijke exit uit Ex on the Beach: Double Dutch

De original had het er moeilijker mee dan hij deed vermoeden.

Kijkers van Ex on the Beach: Double Dutch kunnen geregeld op de nodige drama rekenen, maar de aflevering van zondagavond liet veel mensen in shock achter. Nieuwkomer Isidora stuurde Odim naar huis, tot groot verdriet van Jørney. De original zelf leek het niet eens zo erg te vinden, maar zit de vork toch anders in de steel? Aan MTV laat hij weten hoe hij écht over zijn exit denkt.

Plottwist

In de nieuwste aflevering van EOTBDD besloot de tablet of terror het bootfeestje van de singles flink te verpesten. Nieuwkomer Isidora kreeg een extra power en moest vervolgens één van de twee mannen waarmee zij op dat moment een date had, naar huis sturen. Danny en Odim waren de twee mannen waar Isidora uit moest kiezen, maar dit vond ze te ingewikkeld. Ze besloot ex-lover Sander om hulp te vragen, waarna hij plotseling Odim naar huis stuurde.

Sander en Danny zijn in de EOTBDD-villa goede vrienden geworden, dus voor Sander was dit dan ook de reden van zijn keuze. Odim, die het steeds gezelliger kreeg met Jørney, moest hierom zijn biezen pakken en het bootfeestje ook à la minute verlaten.

Mooiste meisje van de villa

Tot ieders grote verbazing leek Odim het vertrek uit de villa niet eens heel erg te vinden. De original gaf iedereen een knuffel, stapte op een ander bootje en zwaaide nog eens vrolijk naar zijn EOTBDD-familie. Maar deed het Odim echt zo weinig om het eiland zo abrupt te verlaten of hield hij zich alleen maar even groot? Aan Koen Kardashian vertelt de original hoe hij echt over zijn exit denkt.

“Het was wel een moeilijk moment voor mij, want ik had voor de eerste keer geen problemen”, weet Odim te vertellen over zijn exit. “Elke dag was er wel een probleem, sinds dag één. En dat was de eerste dag zonder problemen. Dus dat was wel een beetje een kutgevoel.” Dat hij naar huis werd gestuurd, neemt hij Isidora echter niet kwalijk. “Het is niet haar fout”, aldus de original.

Waarom Sander niet Danny maar Odim naar huis stuurde, daar heeft hij wel een goede verklaring voor. “Misschien was ik wel concurrentie voor hem, want ik had het mooiste meisje van de villa”, zegt Odim over Jørney. Awh!

Beeld: MTV | Video: YouTube (MTV)

Laatste nieuws