Ex-man Selling Sunsets Chrishell Stause opnieuw getrouwd

Justin Hartley is opnieuw in het liefdesbootje gestapt.

Lees ook

We herinneren het ons nog als de dag van gister: Chrishell Stause die in Selling Sunset heartbroken in haar hotelkamer de plotselinge scheidingsaanvraag van Justin Hartley moest verwerken. Haar ex-lover kondigde dit aan via een – ja, echt – sms'je. Inmiddels lijkt Justin zijn geluk gevonden te hebben bij een ander. De twee gaven elkaar zelfs onlangs het jawoord.

Sofia Pernas

De scheiding tussen Justin en Chrishell is vrijwel niemand ontgaan. In de periode dat Chrishell het onverwachtse berichtje van Justin ontving, werd zij gevolgd voor de Netflix-show Selling Sunset. De media doken destijds bovenop de scheiding van het tweetal en volgden dit alles op de voet. Begin dit jaar tekende het tweetal dan eindelijk officieel de papieren.

Inmiddels is Justin dolgelukkig met actrice Sofia Pernas. De twee leerden elkaar kennen tijdens de opnames van de serie The Young and the Restless. Dat Justin en Sofia inmiddels ook in het huwelijksbootje zijn gestapt, wist People te ontdekken. De twee werden namelijk afgelopen zondag bij de MTV Movie & TV Awards met matching trouwringen gespot.

Chrishell Stause

Chrishell leek voor een korte tijd ook happy in de liefde. Ze leerde door haar deelname aan Dancing With The Stars Keo Motsepe kennen. De twee waren dan wel geen danspartners, Chrishell danste namelijk met Gleb Savchenko, maar leerden elkaar wel kennen in deze periode. Keo en Gleb zijn namelijk beste vrienden.

Inmiddels is de relatie tussen Chrishell en Keo alweer gestrand. De realtor maakte en paar dagen na het tekenen van de scheidingspapier met Justin bekend dat zij en Keo geen relatie meer hebben. Hmm…

Bron: People | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook