Timor Steffens en Zoey Ivory na drie jaar uit elkaar

Dat heeft het management van de danser bevestigd.

Lees ook

De geruchten deden al een tijdje de ronde, maar nu zijn ze ook daadwerkelijk bevestigd: Timor Steffens en Zoey Ivory hebben een punt gezet achter hun relatie. Ze waren drie jaar bij elkaar.

Relatie

Timor en Zoey leerden elkaar in 2017 kennen op de set van tv-programma Dance, Dance, Dance, waarin Timor jurylid was. De knappe danser was duidelijk niet alleen onder de indruk van de danskunsten van het model, ook haar looks en innerlijk vielen in de smaak. Niet lang daarna draaide de geruchtenmolen overuren dat de twee een setje waren.

Hoewel Timor en Zoey zelf geen woord zeiden over hun relatie, verklapte Zoeys mentor Kim Kötter in 2018 dat de twee wel degelijk een setje waren. “Het is niet echt een geheim, maar het is eigenlijk niet geopenbaard”, zei ze destijds.

Break-up

Ook daarna hielden de tortelduifjes hun relatie zoveel mogelijk privé. Toen de eerste geruchten over een relatiebreuk rondgingen, bleven zij dan ook zwijgen. Afgelopen weekend leek Zoey de geruchten te bevestigen met een video van Timor en hun hond, toypoedel Banksy, met daarbij de tekst: “Dit is hoe co-parenting eruitziet.”

Inmiddels heeft ook het management van Timor gereageerd op de breuk. “Zoals altijd doet Timor geen uitspraken over zijn privéleven, maar het heeft geen zin om het verder te ontkennen. Het klopt dat ze uit elkaar zijn.” Aha!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook