Samantha de Jong deelt foto van nieuwe liefde op Instagram 

De nieuwe vriend van Samantha is haar rots in de branding in een moeilijke tijd. 

Het waren zware tijden voor Samantha de Jong. Eind april overleed haar partner Gelmore onverwachts aan een hartstilstand. Troost vond ze bij een goede vriend en daar vloeide een relatie uit voort, zo schrijft Samantha nu op Instagram.

Nieuwe liefde

Het lijkt erop dat Samantha de Jong een nieuwe relatie heeft. Op Instagram deelde de realityster dat ze door haar nieuwe liefde weer de positieve kant van het leven kan zien. “Zo gelukkig met jou”, schrijft ze bij een intieme foto.

“Samen veel meegemaakt en blij dat jij mij nu het positieve van het leven laat zien.” De blondine vervolgt dat zij en haar nieuwe liefde samen al veel hebben meegemaakt en dat ze elkaar door een moeilijke tijd hielpen. “Uiteindelijk zijn we samengekomen. Wat anderen ook denken, ze denken maar wat ze willen, zolang jij en ik maar gelukkig zijn.”

Samantha sluit haar bericht af dat ze al genoeg ellende heeft meegemaakt en ze het beste van het leven wil maken. “Het leven gaat verder. Het wordt nu tijd om een keer gelukkig te worden.”

Plotseling overlijden

Eind april kwam Barbies vriend, en de vader van haar zoontje Angelo, plotseling om het leven door een hartstilstand. Het kwam als een grote schok voor Samantha. “We zouden altijd bij elkaar blijven en er gaat geen dag voorbij dat ik niet aan je denk. Ik denk elke seconde van de dag aan je”, schreef de blondine destijds bij een inmiddels verwijderde Instagrampost.

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws