Sylvie Meis showt killerbody op Instagram

Oeh la la!

Nog maar een maandje en dan gaat de zomer officieel van start. Daar is Sylvie Meis helemaal klaar voor, zo laat ze weten middels een kiekje van haar killerbody op Instagram.

Hot girl summer

“Aan het werken aan dat hot girl summer body“, schrijft ze bij de mirror selfie, waar haar abs al goed te zien zijn. “Keep that motivation up.” Ook deelt ze enkele motiverende hashtags bij het kiekje van haar afgetrainde lichaam, zoals #letsdoit, #summer en #fitnessgoals.

Onder de foto stromen de hartjes, hartoogjes en vlammetjes binnen. “Hot girl summer mama“, “Perfect” en “Body goals“, klinkt het in de reacties. Enne, daar kunnen wij ons alleen maar bij aansluiten.

Dieet

Dat Sylvie heel wat uurtjes in de week in de sportschool doorbrengt, dat is wel te zien. Toch is het ook heel belangrijk wat er op haar bordje ligt, zo liet ze onlangs op Instagram weten. “Wat ik eet op een dag, hangt er een beetje van af of ik mij voorbereid op een lingerieshoot. Als dat het geval is, dan vooral vis, groente en koolhydraatarm. Maar natuurlijk gun ik mezelf tussendoor ook af en toe wat lekkers”, vertelde de presentatrice.

Wat ze dan het liefst in de ochtend eet? “De omeletjes die mijn echtgenoot met liefde voor mij maakt in de ochtend.” Daarnaast benadrukt Sylvie dat ze haar dag altijd begint met een goede bak koffie. “Ik heb sowieso koffie nodig in de ochtend. Dus dat is het eerste wat ik maak.”

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws