Dít is de nieuwe lover van Bridget Maasland

Oeh la la!

Lees ook

Het liefdesleven van Bridget Maasland blijft the talk of the town. Onlangs liep haar liefdesavontuurtje over de grens op niets uit, maar nu lijkt ze toch in ons eigen kikkerlandje de liefde te hebben gevonden. Enne, wij hebben een kiekje van de man in kwestie gevonden.

Nieuwe lover

Bridget heeft een nieuwe lover, zo liet ze eerder al doorschemeren in haar eigen podcast Bridget & Friends: chickchat. “Ik had een heel leuke date”, verklapte ze. Hoewel het Bridget eerst nog ideaal leek om met een buitenlandse man te daten – zodat-ie niet weet dat zij bekend is – komt ze daar nu op terug. “Gewoon uit Nederland”, vertelt ze over de man in kwestie. Enne, dat heeft toch ook wel zo zijn voordelen. “Toch wel lekker dat je gewoon Nederlands kunt praten”, aldus de presentatrice.

Veel juicy details gaf Bridget helaas nog niet over haar nieuwe lover. Of wij 'm kunnen kennen van televisie bijvoorbeeld? “Nee, gekkie. Totaal onbekend. Ik had hem ook nog nooit gezien”, wist ze te vertellen in de podcast.

Christian

De nieuwe liefde van Bridget bleef echter niet lang onbekend. Gisteren suggereerde roddelkoning Fawry not Sawry dat het zou gaan om ene Christian. De man had namelijk heart eyes achtergelaten onder een selfie van Bridget, waardoor het niet lastig was om één en één bij elkaar op te tellen. Dat het optelsommetje van Fawry juist was, bevestigde het management van Bridget niet lang daarna aan RTL Boulevard. Wel benadrukt het management dat de twee nog aan het daten zijn, en dat er zeker nog geen sprake is van een relatie.

Dat neemt niet weg dat wij reuze benieuwd zijn naar de nieuwe man in Bridgets leven. Een snelle Google search leert ons dat Christian in Amsterdam woont, hij fan is van Ajax en dat-ie in de real estate werkt. O ja, én we hebben een kiekje van hem gevonden. Bekijk de foto van de knappe realtor HIER.

Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook