Harrie Snijders ‘onthult’: ‘Ik zit in Ex on The Beach: Double Dutch’

Aha!

De geruchtenmolen draait al wekenlang overuren: keert Harrie Snijders wel of niet terug in Ex on the Beach: Double Dutch? Harrie himself besloot gisteravond duidelijkheid te geven en deelde het grote nieuws in een speciale videoboodschap.

Groot nieuws

In de vijfde aflevering van EOTBDD kregen we aan het einde van de aflevering een mysterieuze teaser te zien. Kijkers spotten in de laatste seconden van aflevering vijf een silhouet van een ex in de villa. Deze ex komt niet zomaar het strand opgespoeld, maar heeft een entree waar je u tegen zegt. En het lijkt erop dat het om Harrie gaat…

Althans, dat vertelt Harrie in een speciale videoboodschap op zijn Instagram Stories: “Dames en heren, zoals veel van jullie al hadden verwacht. Ik zit vanavond in Ex on the Beach”, begint hij zijn verhaal.

Teleurstelling

Helaas moet Harrie zijn fans na dit goede nieuws ook meteen teleurstellen. Zo laat hij weten dat hij nog niet meteen zijn intrede in de villa maakt. De aflevering eindigt namelijk met opnieuw alleen een silhouet van de aankomende ex.

Of Harrie dan écht terugkeert in EOTBDD is dus nog even afwachten. To be continued…

Beeld: MTV

Laatste nieuws